Kaartlezer

Security

Toegangscontrole

Met toegangscontrole bepaal je wie waar en wanneer toegang krijgt tot jouw terrein, parkeervoorzieningen, gebouw en/of specifieke ruimtes binnen het gebouw. Je toegangscontrolesysteem is daarmee een belangrijke schakel in de terreinbeveiliging.

Veelzijdige oplossingen met een toegangscontrolesysteem

Een toegangscontrolesysteem biedt een veelzijdige oplossing voor een aantal situaties. Bovenal helpt het de bezoekersstroom te beheren, wat een tijdrovende en kostbare klus kan zijn. Daarnaast kan het toegangscontrolesysteem worden gekoppeld aan camerabewaking of inbraakdetectie

Hierdoor kun je bijvoorbeeld bezoekers registreren op basis van kentekenherkenning of het inbraakalarm laten afgaan als het toegangscontrolesysteem ongewone activiteit signaleert. Maak je gebruik van tijdsregistratie? Ook dan is een toegangscontrolesysteem een uitstekend hulpmiddel.  

Elektronische toegangscontrole:
van druppel tot kaartlezer of badge

Veel gebouwen en ruimtes worden nog steeds afgesloten en beveiligd door middel van een sleutelslot. Dit brengt een aantal risico’s met zich mee. Zo kunnen sleutels verloren gaan, gestolen worden of ongewenst worden bijgemaakt, waardoor onbevoegden mogelijk toegang krijgen tot jouw pand. Resultaat is dat je sloten en sleutels moet vervangen, met alle inspanning en bijbehorende kosten .

Als je kiest voor Kuijpers zijn bovenstaande situaties verleden tijd. Wij installeren desgewenst elektronische toegangscontrolesystemen. Denk hierbij aan toegang door middel van een druppel, pasje, code of badge. Elke medewerker krijgt een persoonsgebonden pasje, badge of druppel waardoor je precies weet wie waar en wanneer een bepaalde ruimte betreedt. Wil je een extra laag van beveiliging aanbrengen? Dan kunnen wij ook ondersteunen op het gebied van biometrische toegangscontrole. Voorbeelden hiervan zijn toegang op basis van gezichtsherkenning, irisscan, vingerafdrukken enzovoorts.

Jouw bedrijf beveiligen met toegangscontrole?

Wacht niet langer, maar schakel de expert in. We bekijken samen wat je wensen zijn en welke toegangscontrole oplossing hier het beste op aansluit. We werken integraal en multidisciplinair waardoor we je van A tot Z kunnen ontzorgen; van ontwerp tot daadwerkelijke realisatie. Direct aan de slag? Neem contact met ons op of bekijk onze referenties!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Harold.

Harold Wijbrandts Directeur safety & security

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details