Oplossingen

Service & exploitatie

Een kantoorpand, een complete campus of een complexe controlled environment. De technische installaties moeten gegarandeerd goed draaien. Om ze in topconditie te hebben en houden, vertrouw je op de specifieke kennis en kunde van Kuijpers. Wij nemen service, onderhoud, exploitatie en beheer voor een lange periode uit handen, zodat je je zorgeloos kunt richten op je eigen bedrijfsproces.

De vakmensen van Kuijpers doen er alles aan om de continuïteit van je bedrijfsproces te waarborgen.  Daarom kijken we vanaf het prille begin naar de lange termijn: wat we nú ontwerpen en bouwen, moet straks gegarandeerd langdurig betrouwbaar zijn. Eenmaal opgeleverd, kennen onze service- en onderhoudstechnici de installaties van binnen en buiten. We bieden jou continuïteitsgaranties tijdens de totale looptijd van onze overeenkomst.

Je kunt op ons rekenen voor preventief, curatief, correctief en inspectief onderhoud. Onze monitoringsspecialisten kijken voortdurend hoe ze de installaties verder kunnen verbeteren. Voor exploitatie en beheer zijn verschillende mogelijkheden bespreekbaar: van alleen wettelijk onderhoud tot de complete verantwoordelijkheid voor  instandhouding van de installatie en alles daar tussenin. Zo sluit Kuijpers altijd aan bij jouw wensen en eisen.

Weten wat Kuijpers voor jou kan doen op het gebied van service, onderhoud, exploitatie en beheer?

We zijn het liefst vanaf dag 1 bij een project betrokken, maar ook als de ontwerp- en realisatiefase al achter je liggen, gaan we graag in gesprek.

Meer weten over
onze dienstverlening

Service en onderhoud

Ontdek

Duurzame menukaart

Ontdek

Exploitatie en beheer

Ontdek

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Angelo.

Angelo Rek Directeur Centrale Contracten

Onze impact

Ontwikkelen doen we samen

Ontwikkelen bij Kuijpers doen we samen

Rob van Dinther – Hoofd Ontwerp & Engineering Mensen verbinden, kennis delen en zorgen dat iedereen goed in zijn vel zit bij een project….

Lees meer
Blog 22 nov 2023
Rene Gulickx

Een stap terug kan ook een stap vooruit zijn

Rene Gulickx – Servicemonteur ‘No guts, no glory’. Dat is het levensmotto wat als een leidraad door mijn leven loopt. Ik had maar (gewoon)…

Lees meer
Blog 24 jul 2023
Etienne van Dalen

Ik nam een sprong in het diepe en keerde terug

Etienne van Dalen – verkenner Afgelopen jaar nam ik letterlijk een sprong in het diepe. Al meer dan vier jaar werkte ik als elektricien voor…

Lees meer
Blog 18 jan 2024

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details