Service en onderhoud bij Kuijpers

Service & exploitatie

Service en onderhoud

Kuijpers voert vakkundig onderhoud uit aan jouw gebouwgebonden installaties om je de functionaliteit en het comfort te bieden dat je wenst. We verzorgen alle werkzaamheden, zoals preventief, curatief, correctief en inspectief onderhoud. Je kunt hierbij rekenen op maatwerk. Risico’s en wettelijke bepalingen verschillen immers per installatieonderdeel. Daarnaast hebben opdrachtgevers elk zo hun eigen wensen, eisen en belangen. Met een maatwerkaanpak blijven installaties optimaal beschikbaar en in de gewenste conditie tegen acceptabele kosten. 

Service en onderhoud door Kuijpers dragen bij aan de continuïteit van jouw eigen, primaire bedrijfsprocessen. Uiteraard voldoen jouw installaties aan de geldende wet- en regelgeving. Maar Kuijpers biedt ook gemak: dankzij onze multidisciplinaire expertise beschikken we altijd over de kennis die nodig is om installaties in conditie te brengen en te houden.

Maintenance Consultants

Waar onze uitvoerende servicetechnici jouw installaties van binnen en van buiten kennen, houden onze Maintenance Consultants en engineers zich bezig met het optimaliseren van jouw installaties en onze dienstverlening. Ze denken na over de verdere verbetering van de beschikbaarheid gedurende het gebruik van gebouwinstallaties (de exploitatiefase), ze brengen risico’s in kaart en adviseren over verduurzaming tegen de laagst mogelijke totale kosten (TCO). Het zijn deze deskundigen die aan de hand van een Programma van Eisen maatwerkcontracten opstellen. Die verbanden zoeken. Die bevindingen analyseren en continu blijven kijken waar het voor de klant anders of beter kan. Dan komen we op het snijvlak tussen Service en onderhoud en Exploitatie & Beheer.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Angelo.

Angelo Rek Directeur Centrale Contracten

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details