Oplossingen

Smart Building

Wie bij renovatie of nieuwbouw kiest voor een Smart Building, kiest voor een gebouw waarin slimme technologie bijdraagt aan een gezonde, duurzame en inspirerende omgeving en een positieve totaalbeleving. Kuijpers is daarin jouw deskundige partner: wij zorgen dat alle technische systemen in een gebouw optimaal samenwerken.

Als talent, techniek en toekomst ergens samenkomen, is het in onze Smart Buildings. Toen Internet of Things voor veel mensen nog futuristisch leek, verlegde Kuijpers al volop grenzen in de wereld van gebouwautomatisering en waardevolle dataverzameling. Daarom weten we als geen ander dat individuele slimme producten pas écht meerwaarde krijgen als we ze integreren tot één werkbare oplossing. Vertrouw hierbij op de kennis en ervaring van onze vakmensen. Kuijpers realiseert en onderhoudt jouw complete gebouwautomatisering volledig in eigen beheer.   

In een Smart Building beheer je zaken als toegangscontrole, klimaat, verlichting en beveiliging  heel eenvoudig. Tegelijkertijd kun je gericht aan de slag met kostenbeheersing en duurzaamheidsdoelstellingen. Uiteraard staat veiligheid daarbij voorop: we kiezen bewust voor een SmartCluster met VPN-verbindingen, zodat onbevoegden geen toegang hebben tot jouw gebouw of installaties. De voordelen van al die slimme techniek zijn dus glashelder: een toekomstbestendig en energie-efficiënt gebouw met productieve, tevreden gebruikers.

Benieuwd wat slimme techniek jouw organisatie oplevert?

Met het recent geïntroduceerde SmartBuilding Ready concept kunnen we jouw gebouw voorbereiden op de toekomst zonder dat daarvoor tijdens de realisatiefase al direct geïnvesteerd hoeft te worden. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden of direct aan de slag? Neem contact op.

Meer weten over
onze dienstverlening

Gebouwautomatisering

Ontdek

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Martin.

Martin Staal Technisch directeur

Onze impact

Koning opent gerenoveerd hoofdgebouw pronvinciehuis Zuid-Holland

Koning opent gerenoveerd hoofdgebouw provinciehuis Zuid-Holland

Zijne Majesteit de Koning heeft op woensdag 14 september 2022 het gerenoveerde hoofdgebouw van het Zuid-Hollandse provinciehuis officieel geopend….

Lees meer
Blog 15 sep 2022
Feestelijke opening gebouw vol energie

Gebouw vol Energie is officieel geopend!

Op vrijdag 26 mei 2023 hebben algemeen directeur Aukje Kuypers en voorzitter van Techniek Nederland, Doekle Terpstra, ons vernieuwde kantoorpand in…

Lees meer
Blog 26 mei 2023
Andrej Simko

Ik krijg de kans om hier af te studeren

Andrej Šimko – calculator Tot mijn 10e groeide ik op in Slowakije. Het was een grote stap om naar Nederland te verhuizen. Mijn eerste doel was…

Lees meer
Blog 24 jul 2023

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details