Oplossingen

Smart Building

Wie bij renovatie of nieuwbouw kiest voor een Smart Building, kiest voor een gebouw waarin slimme technologie bijdraagt aan een gezonde, duurzame en inspirerende omgeving en een positieve totaalbeleving. Kuijpers is daarin jouw deskundige partner: wij zorgen dat alle technische systemen in een gebouw optimaal samenwerken.

Als talent, techniek en toekomst ergens samenkomen, is het in onze Smart Buildings. Toen Internet of Things voor veel mensen nog futuristisch leek, verlegde Kuijpers al volop grenzen in de wereld van gebouwautomatisering en waardevolle dataverzameling. Daarom weten we als geen ander dat individuele slimme producten pas écht meerwaarde krijgen als we ze integreren tot één werkbare oplossing. Vertrouw hierbij op de kennis en ervaring van onze smart vakmensen. Kuijpers realiseert en onderhoudt jouw complete gebouwautomatisering volledig in eigen beheer.   

In een Smart Building beheer je zaken als toegangscontrole, klimaat, verlichting en beveiliging  heel eenvoudig. Tegelijkertijd kun je gericht aan de slag met kostenbeheersing en duurzaamheidsdoelstellingen. Uiteraard staat veiligheid daarbij voorop: we kiezen bewust voor een SmartCluster met VPN-verbindingen, zodat onbevoegden geen toegang hebben tot jouw gebouw of installaties. De voordelen van al die slimme techniek zijn dus glashelder: een toekomstbestendig en energie-efficiënt gebouw met productieve, tevreden gebruikers.

Benieuwd wat slimme techniek jouw organisatie oplevert?

Met het recent geïntroduceerde SmartBuilding Ready concept kunnen we jouw gebouw voorbereiden op de toekomst zonder dat daarvoor tijdens de realisatiefase al direct geïnvesteerd hoeft te worden. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden of direct aan de slag? Neem contact op met .

Meer weten over
onze dienstverlening

Gebouwautomatisering

Ontdek

Neem contact met ons op

Zelf een duik nemen in de wereld van Smart Buildings? Neem gerust contact op met Kuijpers. We vertellen graag wat we kunnen betekenen.

Martin Staal Technisch directeur

Onze impact

Koning opent gerenoveerd hoofdgebouw

Koning opent gerenoveerd hoofdgebouw provinciehuis Zuid-Holland

Zijne Majesteit de Koning heeft op woensdag 14 september 2022 het gerenoveerde hoofdgebouw van het Zuid-Hollandse provinciehuis officieel geopend….

Lees meer
Blog 15 sep 2022
Waarom heeft digitalisering een strategische

Waarom heeft digitalisering een strategische plek bij Kuijpers?

BIM staat sinds 2010 op onze agenda en ging er sindsdien niet meer vanaf. Sterker nog: BIM – en veel breder nog, digitalisering – kreeg een…

Lees meer
Blog 03 nov 2020
Alexander-Hoos

Hét recept voor versnelde verandering

Wie mij een beetje kent, weet dat ik al tijden de noodzaak van digitalisering aan de kaak stel. En dat ik regelmatig verzuchtte dat het niet snel…

Lees meer
Blog 04 dec 2020

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details