Monteur Werktuigbouwkunde

Utiliteit

Werktuigbouwkundige installaties

Of het nu gaat om een kantoorgebouw, productieomgeving, ziekenhuis of welke andere utiliteits- of industrie-omgeving dan ook; het realiseren van een comfortabel, veilig en gezond binnenklimaat is van onschatbare waarde geworden. Bij het creëren van een gezonde werk- en leefomgeving spelen werktuigbouwkundige installaties een belangrijke rol. Zo zorgt een gezonde werk- en leefomgeving als gevolg van kwalitatieve en duurzame installaties onder andere voor meer productiviteit, minder ziekteverzuim, lager energieverbruik en minder storingen.

Duurzame werktuigbouwkundige installatie

Kuijpers ontwerpt, realiseert en onderhoudt werktuigbouwkundige installaties in utiliteit en industrie. Onze ambitie is daarbij om alleen nog energieneutrale en gezonde installaties te realiseren om zo bij te dragen aan een schonere en betere wereld voor de volgende generatie. Duurzaamheid speelt dus ook een belangrijke rol in het ontwerp, realisatie en onderhoud van onze installaties. Niet voor niets dat we recent door de Koning Willem I stichting zijn betiteld als duurzame koploper.

Breed palet aan W-installaties

Doordat we over een groot aantal vestigingen en specialisten beschikken kunnen we met de meest ingenieuze installaties op de meest uitdagende plekken uit de voeten. Of het nu gaat om het aanbrengen van warmtepompen, cv-ketels of wko in een ziekenhuis of laboratorium of om luchtbehandeling, koelinstallaties, brandbestrijding en ventilatie in een productieomgeving. Uiteraard kun je ook voor water, sanitair en reinigingsinstallaties bij ons terecht.

Integraal en multidisciplinair

Als allround technisch dienstverlener werken we integraal en multidisciplinair. Als hoofdaannemer zijn we steeds vaker ook verantwoordelijk voor het bouwkundige deel van de werkzaamheden, waarvoor we onze eigen specialisten in huis hebben. Uiteraard zorgen we – naast de werktuigbouwkundige – ook voor elektrotechnische installaties. Gebouwautomatisering is hierbij de verbindende factor.

Van onderhoud tot advies

Bij Kuijpers is het niet alleen ‘uitvoeren’ wat de klok slaat.
Het liefst willen we in elke fase van het proces betrokken zijn. Advies, ontwerp, uitvoering én daarna nog. We stellen bijvoorbeeld ook meerjarenonderhoudsbegrotingen voor installaties op en geven lange termijn advies op het gebied van verduurzaming en besparing. Uiteraard zorgen we dat je voldoet aan de eisen volgens het Bouwbesluit en andere wettelijke verplichtingen. Maar het allerbelangrijkste: we zorgen ervoor dat jouw installaties op lange termijn optimaal functioneren en blijvend bijdragen aan het comfort, de gezondheid, tevredenheid en productiviteit van de gebruikers van je gebouw.

Kortom, we ontzorgen je volledig op het gebied van jouw gebouwgebonden installaties, maar ook voor procesinstallaties kun je bij ons terecht.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Frank.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details