Dit is Kuijpers
Over ons

Wij geloven dat hoogwaardige techniek en integraal samenwerken de oplossing bieden voor hedendaagse maatschappelijke vraagstukken. Als aanjager maken we de gebouwde omgeving versneld toekomstbestendig en gezond. Voor onze medewerkers. Voor onze klanten. Voor generaties.

Wij zijn Koninklijke Kuijpers. We zijn een familiebedrijf en bestaan al meer dan 100 jaar. We ontwerpen, bouwen, onderhouden én exploiteren technische installaties in gebouwen en industrie. Met vestigingen in het hele land zijn we landelijk én lokaal betrokken.

Techniek is onze basis, onze mensen zijn onze kracht. Als technologisch verduurzamer maken we omgevingen gezonder, groener en slimmer. Wij geloven dat hoogwaardige techniek en integraal samenwerken de oplossing bieden voor maatschappelijke vraagstukken zoals de huidige energietransitie.

Als familiebedrijf kijken we altijd vooruit. We doen de dingen die ertoe doen. We zijn onderdeel van de oplossing. We maken impact, op de korte maar zeker ook op de lange termijn. Ondernemerschap zit in ons DNA. Telkens stellen we ons de vraag hoe we, met onze kennis van hoogwaardige techniek, bij maatschappelijke ontwikkelingen van betekenis kunnen zijn. We zetten onze technische kennis in om omgevingen groener, slimmer en gezonder te maken. Dat doen we voor onze mensen. Voor onze klanten. Voor generaties.

Zo werken we samen aan het doorgeven van een betere wereld aan de volgende generatie.

Een betere wereld doorgeven aan de volgende generatie. Dát is onze impact.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details