Referentie overzicht

Langdurige samenwerking EPS Hendrik-Ido-Ambacht

EPS produceert hoogwaardige water gedragen emulsiepolymeren. Kuijpers verbetert de processen op zowel technisch gebied als op gebied van veiligheid en automatisering.

Een geslaagde samenwerking met de focus op veiligheid en intensieve overleggen

Industrie

Door vanaf het begin van een project intensief te overleggen met EPS Hendrik-Ido-Ambacht hebben wij de volledige detailengineering van de diverse projecten tot grote tevredenheid kunnen uitwerken. Hieronder vallen bijvoorbeeld:

1. het plaatsen, prefabriceren, installeren en opleveren van een nieuwe heetwater tank;

2. het plaatsen, prefabriceren, installeren en opleveren van diverse nieuwe kunststof opslagtanks;

3. het plaatsen van een nieuwe “Revamp Vapour System” scrubber en zowel het aansluiten op het gebied van werktuigbouwkundigelektrotechnisch en gebouwautomatisering;

4. het engineeren en het plaatsen, prefabriceren, installeren en opleveren van een warmte terugwinningsysteem van de nieuwe compressoren.

Met het bijplaatsen en aansluiten van o.a. tanks, pompen, leidingwerk en kleppen is de productie- en opslagcapaciteit aanzienlijk uitgebreid. 90% van de werkzaamheden vindt plaats in bestaande productieruimtes. Veiligheid van werken heeft dan ook de hoogste prioriteit, gezien de aard van het productieproces. 

Heb je een vraag?

Stel hem gerust aan Marcel.

Marcel Toonen Directeur Industrie

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details