Referentie overzicht
Hightech

Neways Electronics, Echt

Om aan de groeiende vraag naar cleanproduction te blijven voldoen breidde Neways Electronics Echt haar productiefaciliteit uit. De uitdaging was om in een korte bouwtijd acht ruimtes te creëren verdeeld over twee verdiepingen. De ruimtes varieerden in ISO klasse 6, 7 en 8 volgens de NEN-EN-ISO14644 norm.

1100 m2 aan cleanrooms

Controlled Environments

Het Brecon (PP4C* partner van Kuijpers) Semiconductor wand- en plafondsysteem was de basis. Voor deze ISO-klasse hebben we een HVAC installatie ontworpen voor Neways Electronics Echt. Met een capaciteit van 55.000 m3/h, die voldoet aan de uitgangspunten en daarnaast ook nog eens voor een maximale vrije hoogte in de cleanroom zorgt.

Samen met partner Brecon gingen we de uitdaging aan om binnen vijf maanden de cleanroom te realiseren. Daarna voerde WERO de reiniging uit en volgde succesvolle validatie.

Er is een professionele ruimte ontstaan met een zeer prettig klimaat dat voldoet aan de eisen die noodzakelijk zijn voor Neways om hun klanten te kunnen bedienen. De uitbreiding op de locatie in Echt zal de verdere groei van Neways mede mogelijk maken.

*) PP4C (Professional Partners for Cleanrooms) is een strategische alliantie tussen een aantal professionele bedrijven op de (internationale) cleanroom markt. PP4C is ontstaan vanuit de gedachte dat het voor opdrachtgevers van essentieel belang is te kunnen rekenen op betrouwbare partners in het gehele cleanroom bouwproces, van ontwerp tot en met realisatie. Meer informatie: www.pp4c.nl

Heb je een vraag?

Stel je vraag gerust aan Paul.

Paul Joosten Directeur Kuijpers PHF Services

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details