Wereldspeler in food

Kuijpers werkt al jaren bij een van de grootste voedingsmiddelen-spelers ter wereld… en die fabriek staat gewoon in Nederland! We breidden de productiecapaciteit uit en hebben de stoom-waterwisselaars vervangen door water-water warmtewisselaars. Daarnaast hebben we diverse modificaties gerealiseerd aan bestaande installaties van de chocoladefabriek.

Ons werk kan vaak alleen uitgevoerd worden tijdens productiestops. Daardoor is de tijdsdruk erg hoog en werkt Kuijpers in een strak regime om de afgesproken deadlines te halen. 

Vervangen bestaande installatie
Vanwege veroudering van een bestaande installatie hebben we deze vervangen in een complete nieuwe installatie. Om het productieproces door te kunnen laten lopen plaatsten we een tijdelijke losunit. De aanvoer naar de voorraadtank liep hierdoor rechtstreeks vanuit het lossen van tankwagens. 

Kuijpers was verantwoordelijk voor de engineering, levering en montage van een tank, frame, bordes, transportschroef, utilities en dubbelwandig leidingwerk met bijbehorend equipment en appendages, in een complexe ruimte én met een minimale doorlooptijd.

 

Directeur Kuijpers Industrie
Toon Bogers
[javascript protected email address]
Linkedin

Gerelateerde referenties