SmartWell Building

Slimme en gezonde gebouwen die duurzaam en circulair zijn. Het zijn toekomstbestendige gebouwen waarin mensen graag verblijven en optimaal kunnen presteren. Deze zijn vaak voorzien van slimme technologieën. Bij Kuijpers gaat de visie nog verder: Door open en transparant samen te werken en anders te denken is het mogelijk om werkelijk het welzijn en de gezondheid van gebouwgebruikers te bevorderen. Tijdens de inspiratiesessie SmartWell Building vertellen Alex Hesling, Martin Staal en Martijn van Helmond u graag meer over de weg naar een Smart en Well gebouw.

Onze experts vertellen u graag de laatste ontwikkelingen op het gebied van 'Slim & Gezond', 'Duurzaam & Circulair' en 'Alliantiemodel: Anders Denken & Samenwerken'.
Martin Staal

Martin Staal is technisch directeur Kuijpers Specialistische Oplossingen en expert op het gebied van gebouwautomatisering.

Slim & Gezond - In het tijdperk van Internet of Things zullen bijna al onze apparaten online zijn gekoppeld. Ook bij renovatie en nieuwbouw van kantoorpanden is steeds vaker aandacht voor integrale gebouwautomatisering. Wie kiest voor een slim gebouw (Smart building), kiest voor een gebouw waarin het niet zozeer draait om de afzonderlijke technische installaties, maar om het creëren van een positieve totaalbeleving door middel van slimme technologie.Tijdens de inspiratiesessie vertelt Martin u graag meer over hoe slimme technologie het verschil kan maken.
> naar LinkedIn profiel Martin Staal

Martijn van Helmond

Martijn van Helmond is manager duurzame energie bij Kuijpers Ecopartners, een bedrijfsonderdeel binnen Kuijpers dat zich richt op duurzame oplossingen.

Duurzaam & Circulair - Circulariteit en verduurzaming van ons vastgoed staat hoog op de maatschappelijke agenda. Hierbij botsen ambitie en haalbaarheid met elkaar. Martijn neemt u in zijn presentatie mee hoe we uw gebouw duurzaam gasloos kunnen maken. Naast het maken kunnen we de duurzame prestatie ook bewaken en garanderen, in deze inspiratiesessie vertelt hij u graag hoe.
> naar LinkedIn profiel Martijn van Helmond

Alex Hesling

Alex Hesling is directeur Kuijpers LifeCylce Partners en tevens Programma Directeur !MPULS

Alliantiemodel - Kun je de dromen realiseren als je op dezelfde manier blijft denken? Gemeente Eindhoven en Kuijpers realiseren door een andere aanpak en samenwerking de renovatie, verduurzaming en herinrichting van de gemeentelijke panden. Tijdens de inspiratiesessie deelt hij graag deze ervaring en daagt u uit om mee/anders te denken.
> naar LinkedIn profiel Alex Hesling