Meer weten?
Bespaarplanner
Bespaarplanner
[javascript protected email address]

Bespaarplanner

Overzichtelijke route op weg naar uw duurzaamheidsambities

Energieadviezen in een rapportage zijn voor veel organisaties lastig te vertalen naar een concreet actieplan. Daardoor verdwijnt waardevolle informatie uit energie-audits en -analyses vaak in iemands onderste bureaulade, terwijl juist daarmee economisch voordeel te behalen is. Met de Bespaarplanner van Kuijpers is dit verleden tijd.

Digitaal dashboard: Bespaaracties in overzichtelijk tijdspad

In de Bespaarplanner maakt Kuijpers een unieke combinatie tussen data, duurzaamheid, inzicht, planning en persoonlijke aandacht. Zo ontstaat een duidelijk plan richting uw duurzaamheidsambities, inclusief weloverwogen maatregelen. Een overzichtelijk digitaal dashboard geeft u alle benodigde informatie en helpt om echte duurzaamheidsstappen te zetten. De Bespaarplanner wordt op maat voor u gemaakt en neemt zowel uw gebouwgebonden- als administratieve kansen mee. Uw bespaaracties worden in een overzichtelijk tijdspad gezet en toegelicht op basis van investering, besparing en terugverdientijd.

Ons stappenplan

Om een plan van aanpak en routekaart te maken die specifiek van toepassing is voor uw vastgoed, doorlopen we samen de volgende stappen:

· Om inzicht te krijgen in uw huidige situatie, is stap 1 een opname en interview bij u op locatie. Na deze opname kunnen wij ook de afmelding van de informatieplicht voor u verzorgen.

· In stap 2 koppelen we uw energieverbruik aan de Bespaarplanner, door het uitlezen van uw slimme meters.

· Door de unieke combinatie van ons monitoringssysteem, de kennis van onze energieconsultants en 24/7 inzicht, kunnen we in stap 3 duidelijke bespaaracties met u inplannen, zodat er een duidelijke route ontstaat naar een duurzamere toekomst voor uw organisatie;

· In stap 4 blijven we bij u betrokken: we bekijken samen met u de voortgang van uw bespaaracties en adviseren u over mogelijke nieuwe kansen en verplichtingen. 

"Bij het werken aan energiebesparing en CO2-reductie is sinds 2018 een energiemanagementsysteem (EMS) verplicht. De Bespaarplanner is een erkend EMS waarmee u dus ook direct voldoet aan deze wettelijke verplichting." - Tijn Albers, adviseur bij Kuijpers

Helder inzicht in energieverbruik en gerealiseerde CO2-besparing

Omdat uw energieverbruik is gekoppeld aan de Bespaarplanner kunt u direct zien welke invloed eventuele bespaaracties hebben op uw energieverbruik. Daarmee laat Kuijpers zien hoe besparingsbeloftes ook worden waargemaakt. Het dashboard geeft ook inzicht in uw reeds gerealiseerde CO2-besparing ten opzichte van uw verwachte CO2-besparing. Hierdoor ziet u in één oogopslag of uw besparingsacties genoeg zijn om te voldoen aan verplichte verlaging van de CO2-uitstoot afkomstig uit het Klimaatakkoord.

Naast inzicht in uw energieverbruik en CO2 -uitstoot, geeft de energiespaarpot in de Bespaarplanner uw netto besparing in euro’s weer. Deze is bepaald aan de hand van reeds uitgevoerde investeringen, meetdata en uw werkelijke energiekosten. Zo heeft u een helder beeld van de daadwerkelijke besparing en terugverdientijd van investeringen.


Meer weten over uw route naar duurzaamheid?

We leggen u graag uit wat de Bespaarplanner voor uw organisatie kan opleveren. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar een demo? Neem dan vrijblijvend contact op met Mark Welle, specialist op het gebied van duurzame energie, via 0622235707 of via ons contactformulier.

Onze referenties