Meer weten?
Exploitatie duurzame energievoorziening
Exploitatie duurzame energievoorziening
Directeur Kuijpers Ecopartners
Mascha van den Heuvel
[javascript protected email address]
Linkedin

Exploitatie duurzame energievoorziening

Zorgeloos focussen op uw kerntaak met - Energie als dienst

De overgang naar een duurzame energievoorziening is voor veel organisaties groot en complex. Onze specialisten helpen u graag zorgeloos verduurzamen en begeleiden u bij alle vraagstukken op het gebied van duurzaamheid. Dat betekent concreet dat we u niet alleen ondersteunen op het gebied van wettelijke verplichtingen, advies en ontwerp, maar dat we ook de expertise in huis hebben om installaties voor u te realiseren, onderhouden, beheren en zelfs exploiteren.

Onze aanpak bij realisatie en instandhouding

Kuijpers is expert op het gebied van duurzame energieopwekkingsinstallaties binnen de utiliteit. Het liefst denken onze experts al in de voorbereidingsfase mee over duurzame oplossingen. Door in deze fase kwaliteit, maakbaarheid en haalbaarheid centraal te stellen, krijgt u een plan dat precies bij uw organisatie past en reduceren we kosten in de realisatie- en onderhoudsfase. Hierbij is ook onze connectie met monitoring enorm waardevol: door data-gedreven ontwerp komen we tot efficiëntere, kostenbesparende en langtermijn oplossingen.

Voor de realisatie van uw duurzame energievoorziening leggen we gezamenlijk KPI’s vast: zowel op het gebied van techniek als klanttevredenheid en comfort. Daarom is na oplevering ook instandhouding een belangrijk onderdeel van ons dienstenpakket. Aan de hand van een meerjaren-onderhoudsplanning en prestatiecontract blijven we uw installatie scherp in de gaten houden zodat deze optimaal blijft functioneren en de gebruikers van uw gebouw optimaal comfort ervaren. Via een concrete rapportage is in één oogopslag duidelijk wat de status van elke KPI is. Een aanpak die voor zowel u als ons de praktische bruikbaarheid en controleerbaarheid combineert.

Standaardisatie

Kuijpers kan een deel van een complexe installatie prefab realiseren. Dat we op deze manier een deel van onze werkzaamheden standaardiseren, leidt tot minder faalkosten, schaalvoordeel, efficiëntere verdeling van arbeid en een afname van (proces)fouten. Ook biedt het voordeel bij de uitvoer van onderhoud en beheer.

Geef zorg uit handen met exploitatie van uw energievoorziening

In aanvulling op realisatie en instandhouding kan het interessant zijn om uw energiecentrale volledig door ons te laten overnemen en te exploiteren. Gezamenlijk nemen we door wat uw mogelijkheden zijn. Door risicodragend te investeren nemen we alle zorg over op het gebied van onderhoud, beheer en storingsafhandeling van u over en krijgt u warmte en/of koude als dienst. Afhankelijk van onze gezamenlijke afspraken staan wij daarmee tot zelfs 30 jaar garant voor een goedwerkende installatie, monitoring en optimalisatie.

U kunt dus onder meer bij ons terecht voor complete instandhouding van duurzame energievoorzieningen, het beheer van energiecentrales, energie-inkoop en -levering en WKO-onderhoud.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over warmte en koude als dienst of heeft u behoefte aan een persoonlijke afspraak? We vertellen u er graag meer over. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Onze referenties