Meer weten?
Inbraakdetectie
Inbraakdetectie
Directeur Kuijpers Beveiligingssystemen
Harold Wijbrandts
[javascript protected email address]
Linkedin

Inbraakdetectie

Voor veel gebouweigenaren is een inbraak een grote bron van zorg. Niet gek, immers kan een inbraak grote gevolgen hebben. Want naast materiële en financiële schade, zowel de waarde van de gestolen goederen als omzetverlies door mogelijk tijdelijke stillegging van uw bedrijfsactiviteiten, kan het ook emotionele schade met zich meebrengen. We begrijpen dus als geen ander dat het beschermen van uw bedrijf of terrein de hoogste prioriteit geniet en ondersteunen hierbij met inbraakdetectie op maat.

Inbraakdetectie als onderdeel van uw totale inbraakbeveiliging

Inbraakdetectie is een belangrijk onderdeel van een effectieve inbraakbeveiliging. Want wilt u goed beveiligd zijn tegen inbraak, dan is het belangrijk om eventueel gevaar al te signaleren vóórdat een inbraakpoging ondernomen wordt. Dit begint vaak al bij de buitenschil door middel van uw terreinbeveiliging. Onbevoegde personen moeten zodra zij het terrein betreden al direct worden gedetecteerd, bijvoorbeeld door camerabewaking of toegangscontrole. Hierdoor kan snel actie worden ondernomen waardoor een inbraak mogelijk wordt voorkomen.

Alarmering en opvolging met een inbraakalarmsysteem

Mocht een indringer onverhoopt toch uw pand betreden dan is het zaak om snel te detecteren en alarmeren om zodoende de schade beperkt te houden. Met inbraakdetectoren als bewegingssensoren of magneetcontacten, die een signaal afgeven als de stand van een deur, raam of poort wijzigt, is een indringer snel gesignaleerd. Vervolgens zal het inbraakalarm geluidssignalen en sirenes af doen gaan, die eventueel kunnen worden gecombineerd met flitslicht(en) aan uw buitengevel. De alarmmelding wordt vervolgens doorgezet naar de meldkamer en eventueel uw smartphone.

Een inbraakdetectiesysteem in uw pand realiseren?

Kuijpers adviseert u graag over de te nemen maatregelen om uw pand te beveiligen tegen inbraak. Zo kijken we samen naar uw wensen maar bijvoorbeeld ook (u) aan welke Borg klasse uw inbraakdetectie moet voldoen volgens de verzekering. Deze wordt onder andere bepaald op basis van de waarde van uw inboedel. De benodigde Borg klasse bepaalt vervolgens de te nemen maatregelen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of bekijk onze referenties

Onze referenties