Meer weten?
Prestatiebewaking Gezond Binnenklimaat
Prestatiebewaking Gezond Binnenklimaat
Directeur Kuijpers Ecopartners
Mascha van den Heuvel
[javascript protected email address]
Linkedin

Prestatiebewaking Gezond Binnenklimaat

In dynamische gebouwen als musea, ziekenhuizen, universiteiten en grote kantoorpanden is een goed binnenklimaat van onschatbare waarde. Kuijpers helpt u zaken als luchtvochtigheid, temperatuur, licht en ventilatie uiterst nauwkeurig te conditioneren. Daarmee beschikt u gegarandeerd over een comfortabele, gezonde, aantrekkelijke en duurzame (werk)omgeving.

Om het klimaat binnen uw gebouw – of zelfs binnen afzonderlijke ruimtes – te bewaken, zet Kuijpers in op datagestuurde dienstverlening. Onze energieconsultants monitoren uw installaties op afstand, toetsen de prestaties en kunnen indien gewenst actief bijsturen en optimaliseren. Zo borgen we dat uw installaties op lange termijn optimaal functioneren en blijvend bijdragen aan het comfort, de gezondheid, tevredenheid en productiviteit van mensen die er gebruik van maken. Tegelijkertijd zorgt het duurzaam exploiteren van uw gebouw voor afname van het ziekteverzuim, energieverbruik, en het aantal storingen.


Meer grip op uw installatieprestaties

In musea en ziekenhuizen – waar klimaat het meest kritische onderdeel is – wilt u alle risico’s uitsluiten. Daarom biedt Comfort in Zicht u 24/7 inzicht in uw ruimtecondities. Via een app of online portal zetten we (moeilijk toegankelijke) data uit uw gebouwbeheersysteem om in bruikbare informatie. Zo krijgt u meer grip op de temperatuur of relatieve vochtigheid in uw ruimtes én op de prestaties van uw installatie. Daarnaast kunt u bij onder meer bruikleengevers en overheden aantonen dat uw klimaat stabiel is en dat de installaties voldoen aan duurzame wet- en regelgeving.


Meer weten?

Wilt u ook beschikken over een comfortabel en gezonde (werk)omgeving? Onze specialisten bespreken graag de mogelijkheden met u. Neem contact op!

Onze referenties