Meer weten?
Terreinbeveiliging
Terreinbeveiliging
Directeur Kuijpers Beveiligingssystemen
Harold Wijbrandts
[javascript protected email address]
Linkedin

Terreinbeveiliging

Als u uw pand en bezittingen wilt beveiligen en ongewenst gedrag wilt voorkomen is de inzet van goede terreinbeveiliging essentieel. Terreinbeveiliging is namelijk het samenspel van het ontmoedigen van inbraak en vandalisme door middel van camerabewaking of inbraakdetectie en het al dan niet verlenen van toegang aan personen door middel van toegangscontrole. Hierbij is het eveneens mogelijk om afzonderlijke systemen aan elkaar te koppelen. Wilt u al uw systemen onderbrengen in één? Dan is een securitymanagement systeem de oplossing. Zo kunt u bijvoorbeeld de camerabewaking aansluiten op uw toegangscontrole. Hierdoor kunt u direct een melding ontvangen wanneer iemand het terrein betreedt. Vervolgens kunt u direct via uw beeldscherm, smartphone of receptie / portiersloge meekijken. Is de persoon die uw terrein betreed onbevoegd? Dan kunt u direct tot actie overgaan!

Bouwplaatsbeveiliging

Bouwplaatsen zijn vaak niet voldoende beveiligd. Doordat criminelen eenvoudig hun gang kunnen gaan zijn deze helaas een aantrekkelijk doelwit voor diefstal of vandalisme. Dit wilt u uiteraard voorkomen. Onbevoegden die geen kwaad in de zin hebben wilt u óók niet op uw bouwplaats betreden. Het is dan ook minstens zo belangrijk om over goede terreinbeveiliging te beschikken, om zowel materiële, lichamelijke als financiële schade te voorkomen. Manieren om uw bouwplaats te beveiligen zijn bijvoorbeeld door middel van detectiesystemen of mobiele cameramasten. Laatstgenoemde zijn hightech camera’s met uitstekende beeldkwaliteit, ook ’s nachts. Hierdoor kunt u altijd een oogje in het zeil houden, ook als er langere tijd niemand aanwezig is op de bouwplaats.

Hulp nodig bij het beveiligen van uw terrein?

Wilt u met een gerust hart uw terrein en bezittingen beheren maar kunt u nog wel wat hulp gebruiken? Bij Kuijpers ontzorgen we u binnen uw volledige beveiligingsvraagstuk met diverse beveiligingssystemen. Zo ondersteunen we u vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie en het onderhoud. Samen bekijken we uw situatie en maken een plan dat aansluit op uw behoeftes. Benieuwd hoe we u kunnen helpen? Neem direct contact met ons op! 

Onze referenties