Meer weten?
Verduurzamen vastgoed
Verduurzamen vastgoed
Directeur Kuijpers Ecopartners
Mascha van den Heuvel
[javascript protected email address]
Linkedin

Verduurzamen vastgoed

Als gebouweigenaar kunt u verschillende redenen hebben om uw duurzaamheidsambities opnieuw vorm te geven. Misschien is uw huidige installatie verouderd, staat er een grootschalige renovatie of nieuwbouw gepland, krijgt u te maken met wettelijke verplichtingen en/of bent u juist zelf gemotiveerd om grondig te verduurzamen op weg naar 2030 en verder. In al deze vraagstukken is Kuijpers uw duurzaamheidspartner.

Zorgeloos verduurzamen van vastgoed en installaties

De ervaring leert dat de overgang naar een gezonde, duurzame (werk)omgeving voor veel organisaties complex is. Kuijpers helpt u bij het ontwikkelen van een visie en routekaart om zorgeloos uw vastgoed en installaties te verduurzamen. We maken uw kansen en verplichtingen inzichtelijk en hebben de expertise in huis om energievoorzieningen voor u te ontwerpen, realiseren, beheren, bewaken en exploiteren. Hierbij putten we uit onze ervaring met duurzame technieken als bodemenergie, energie uit oppervlaktewater, biomassa en warmtepomptechniek.

Betrokken partner

Onze innovatieve en betrokken vakmensen werken samen met u aan verduurzaming: vanaf uw eerste vraag tot en met daadwerkelijke realisatie, gebruik en beheer. We begrijpen de dynamiek van complexe utiliteitspanden en hun (collectieve) installaties. Vanuit die kennis – gecombineerd met onze datagestuurde engineering – voeren we haalbaarheidsstudies uit en bieden we u in het Energiekompas objectieve aanbevelingen en concrete oplossingen die aansluiten op uw specifieke duurzaamheidsvraag. Steeds vaker zijn dat ook passende gestandaardiseerde oplossingen.

Wie kiest voor Kuijpers, kiest voor een duurzame totaaloplossing: we borgen dat uw vastgoed en onze installaties op lange termijn hun waarde behouden en ondersteunen u met onder meer subsidiebegeleiding en berekeningen voor Total Cost of Ownership (TCO). Zo dragen we samen bij aan gezonde omgevingen waarin comfort en gezondheid van mensen – nu en later – voorop staat.

Meer weten?

Bent u klaar om uw duurzaamheidsambities vorm te gaan geven? Onze specialisten gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Neem gerust eens contact met ons op!

Onze referenties