Meer weten?
Wet- en regelgeving duurzaamheid
Wet- en regelgeving duurzaamheid
Directeur Kuijpers Ecopartners
Mascha van den Heuvel
[javascript protected email address]
Linkedin

Wet- en regelgeving duurzaamheid

Voor veel organisaties zijn het Klimaatakkoord en de energietransitie lastig te vertalen naar een concreet actieplan. Toch krijgt ook uw organisatie onmiskenbaar te maken met wettelijke verplichtingen om bij te dragen aan een verlaging van de CO2-uitstoot. Kuijpers biedt een heldere koers en helpt u voldoen aan minimale eisen, certificaten en maatregelen. Deze koers vertalen wij ook in een digitaal dashbord, de Bespaarplanner.

Welke verplichtingen en subsidies voor u van toepassing zijn, hangt af van verschillende factoren. Met Kuijpers koerst u probleemloos door de wirwar van maatregelen en mogelijkheden. Dat start met onze Wetcheck Energiebesparing. Ook verzorgen we de EML (Erkende Maatregelen- en Informatieplicht), voeren we EED- Energie Audits uit en kunt u bij ons terecht voor een opname of update van uw energielabel. Indien gewenst ondersteunen we u ook met subsidiebegeleiding.

Duurzame totaaloplossing

De oplossingen rondom wet- en regelgeving zijn een waardevolle eerste stap in de verduurzaming van uw vastgoed en installaties en een kans om alvast vooruit te kijken naar andere verbeterpunten in energieopwekking. Door nu samen met ons deskundige team na te denken over slimme combinaties, maakt u strategische keuzes die straks direct bijdragen aan het efficiënt en rendabel behalen van uw duurzaamheidsdoelen. Bijvoorbeeld omdat er binnen afzienbare tijd toch al een renovatie of nieuwbouw gepland staat. 


Meer weten?

Onze specialisten ontzorgen u graag wanneer het aankomt op voldoen aan de diverse wet en regelgeving. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op! Wist u dat wij daarnaast ook thuis zijn in het uitvoeren van energieanalyses op basis van hoofdmeterdata (elektriciteit en gas)? Bekijk onze Energie in Zicht pagina voor meer informatie.

Onze referenties