Gebouwgebonden installaties
Gebouwgebonden installaties
Tiny Vesters
[javascript protected email address]

Gebouwgebonden installaties

U wilt dat de techniek in uw gebouw werkt en voldoet aan úw eisen en die van de gebruiker. Uiteraard volgens de geldende wet- en regelgeving. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden gebouwgebonden installaties. We dragen zorg voor installaties in gebouwen waar ingewikkelde technieken erg belangrijk zijn voor wat er in zo'n gebouw gebeurt, maar zijn ook een technisch partner in gebouwen waar de technieken minder complex zijn. Ook hier voelen we ons thuis.

Compleet concept

Kuijpers kent de eisen die gebruikers, beheerders én overheid aan gebouwen stellen op het gebied van energie, comfort, veiligheid, ruimte en licht. We verzorgen alle techniek in een gebouw: zowel werktuigbouwkundige installaties en elektrotechnische installaties als (gebouw)automatisering.

Van luchtbehandelingsinstallatie tot zonneboiler en van camerabewaking tot daglichtregeling. En alles wat daar tussen zit. We dragen zorg voor service, onderhoud en beheer, zodat uw primaire bedrijfsproces betrouwbaar verloopt en bedrijfscontinuïteit is gegarandeerd. En u zelf? U kunt zich daardoor ongehinderd op uw eigen activiteiten richten.

We zijn landelijk actief en lokaal betrokken: er is altijd een Kuijpers-locatie bij u in de buurt. Zo heeft u één aanspreekpunt en profiteert u tegelijkertijd van alle specialistische kennis die in de organisatie aanwezig is.

Onze referenties