Procestechniek
Procestechniek
Directeur Kuijpers Industrie
Frédéric Basso
[javascript protected email address]
Linkedin

Procestechniek

In de industrie staat de kwaliteit van het productieproces altijd op één. Onze vakmensen begrijpen dat als geen ander. Ze hebben uitgebreide kennis van procestechniek en werken met veel zorg en aandacht aan procesinstallaties in productieomgevingen voor de voedingsmiddelenindustrie, farmacie en chemie. Stuk voor stuk markten waar veiligheid, kwaliteit en hygiëne van levensbelang zijn.

De specialisten van Kuijpers hebben veel kennis van industriële productieomgevingen en weten exact welke factoren van belang zijn voor productieprocessen van klanten in de voedings-middelenindustrie, farmacie en chemie. We onderscheiden ons met het complete palet aan procestechniek diensten in eigen huis. Daardoor kunnen we klanten bedienen in elke fase van het (bouw)proces: van consultancy, pre-engineering en engineering tot realisatie en van inbedrijfstelling tot onderhoud. Dat totaalconcept, met volledige ontzorging en één aanspreekpunt, is voor steeds meer klanten een belangrijke reden om te kiezen voor Kuijpers. Met vestigingen in het hele land zijn we altijd dichtbij.

Kuijpers is specialist in industriële automatisering, elektrotechniek en procestechniek in productieomgevingen voor de voedingsmiddelenindustrie, farmacie en chemie. We zorgen ervoor dat de installatieonderdelen, inclusief de automatisering, voldoen aan de hoge eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan EHEDG of NEN-EN-ISO 9001.

Daarnaast hebben we er oog voor dat de continuïteit van het kritische productieproces van klanten – ook tijdens onze werkzaamheden – wordt gewaarborgd.

Onze referenties