Kuijpers
Den Haag

Met een vestiging in Den Haag is Kuijpers als allround technisch dienstverlener al ruim 15 jaar actief vanuit de Hofstad. Met de ligging dicht aan de snelweg is de vestiging niet alleen gemakkelijk te bereiken voor collega’s en bezoekers, maar is deze ook goed verbonden met de rest van de Randstad. De Randstad biedt als politiek, bestuurlijk en (sociaal)-cultureel hart van Nederland immers een interessant en uitdagend werkveld waarin we in vele branches en werkgebieden opereren.

Locatie Laan van Ypenburg 88, 2497 GB Den Haag
Route
Telefoon 070-3636935 08:00 – 17:00
Emailadres info@kuijpers.nl
Postadres Laan van Ypenburg 88, 2497 GB Den Haag

Van specialist naar multidisciplinair installateur

Waar Kuijpers Den Haag oorspronkelijk begon als specialist op het gebied van beveiliging, zoals inbraakdetectiecamerabewaking en brandmeld systemen, is het inmiddels een multidisciplinaire vestiging met veel kennis en kunde in huis. Onze ‘echte mensen’ bieden ‘echte oplossingen’ op het gebied van gebouwgebonden installaties – elektrotechnisch en werktuigbouwkundig – en het beheer en onderhoud hiervan. Hierbij werken we natuurlijk nauw samen met andere Kuijpers vestigingen om de best mogelijke oplossing voor de klant te bieden.

Bijzondere projecten in Den Haag

We werken in Den Haag aan een aantal bijzondere projecten. Bijvoorbeeld bij Shell waar we werken aan de renovatie van alle technische installaties van hun monumentale hoofdkantoor, of bij Provinciehuis Zuid-Holland waar we bijdragen aan de renovatie en verduurzaming van het hoofdgebouw van de Provincie Zuid-Holland. Hiermee geeft de Provincie invulling aan de ambitie om al haar gebouwen klimaatneutraal te maken, in lijn met de “Green Citydeal” EnergieRijk Den Haag.

Samen verduurzamen

Met veel van onze relaties hebben we een langetermijnsamenwerking. Zo werken we in de regio al vele jaren samen met gehandicaptenzorgorganisatie Ipse de Bruggen op het gebied van nieuwbouw, projecten en onderhoud. Samen maken we flinke stappen op het gebied van duurzaamheid: Ipse de Bruggen conformeert zich namelijk aan de “Greendeal Zorg” en realiseert voor 2030 50% CO2-reductie. Ook werken we voor vele onderwijsorganisaties in de regio. We zijn een vaste technisch partner van de TU Delft. Behalve nieuwbouw (bijvoorbeeld onderwijsgebouw PulseESP-lab en de Faculteit Technische Natuurwetenschappen) zijn we nauw betrokken bij het onderhoud.

Benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Bekijk gerust eens onze referenties of neem direct contact met ons op! 

Het volgende Kuijpers-bedrijf is actief vanuit onze locatie in Den Haag:

Kuijpers Service B.V. | Vestiging Den Haag | KvK-nummer: 17173282

Landelijk en toch lokaal
Kuijpers is gevestigd in AmsterdamDen BoschDen HaagEchtGroningenHelmondLeiden, NijmegenRoosendaal, RotterdamTilburg, UtrechtZaltbommelZelhem en Zwolle. In elke vestigingsplaats zijn een of meerdere specialismen vertegenwoordigd. Kuijpers als geheel opereert als multidisciplinair installateur.

Vacatures in
Den Haag

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details