Kuijpers
Echt

Met de opening van onze vestiging in Echt zijn we sinds 2015 actief in Limburg. De vestiging, herkenbaar aan de kubus met het Kuijpers vignet – goed zichtbaar vanaf de fly-over van de A73 naar de A2 heeft een centrale ligging in het verzorgingsgebied en is een goed voorbeeld van betrokkenheid op lokaal niveau. Zo kenmerkt de vestiging zich door zijn regionale focus en de daarbij horende Limburgse gastvrijheid: u bent altijd welkom voor een kop koffie, en bij gelegenheid zal de echte Limburgse vlaai natuurlijk niet ontbreken.

Locatie Newtonweg 18B, 6101 WX Echt
Route
Telefoon 0475-470266 08:00 – 17:00
E-mailadres info@kuijpers.nl
Postadres Postbus 121, 5700 AC Helmond

Totaal installateur in utiliteit en industrie

Binnen onze vestiging in Echt zijn collega’s actief vanuit diverse specialismen. Zo vind je kennis en kunde van elektrotechniekwerktuigbouwkundegebouwautomatisering en onderhoud van installaties onder één dak. Onze specialisten zijn gezamenlijk dan ook in staat multidisciplinaire oplossingen te realiseren. Dit doen we dan ook voor enkele bijzondere klanten in zowel industrie als utiliteit in de regio; zoals het Maastricht Universitair Medisch Centrum, kuuroord Thermae 2000 in Valkenburg en Mijnwater.

Lokale verankering

De vestiging Echt is lokaal en regionaal zeer betrokken. We hebben collega’s uit alle hoeken van Limburg. We spreken – letterlijk – elkaars taal. Met verschillende Limburgse gemeenten hebben we een samenwerking op het gebied van verduurzaming, social return en we zijn betrokken bij allerlei sociale en maatschappelijke initiatieven.

Naast sociale en zakelijke verankering hebben we ook een bijzondere binding met de regio. Zo staat (Zuid) Limburg natuurlijk bekend om de vroegere mijnbouwindustrie. De oude, inmiddels onder water gelopen steenkolenmijnen in Limburg zijn al jaren gesloten. Maar ze hebben een tweede leven gekregen: exploitant Mijnwater BV benut het water in de mijngangen sinds enkele jaren voor het verwarmen en koelen van gebouwen in Heerlen. Kuijpers realiseerde onder andere een nieuw distributiestation. In eigen huis realiseerden we een geprefabriceerde technische ruimte, een zogenoemde SKID, die in Hoensbroek onder de grond geïnstalleerd is. Zo voorziet Mijnwater inmiddels tientallen woningen, kantoren, winkels en scholen van duurzame energie uit mijnwater.

Kuijpers ziet de rol als partner in duurzaamheid, als ‘energiespecialist’ voor klanten, verder vorm krijgen. Onze vestiging in Echt biedt dan ook duurzame oplossingen die verder gaan dan zonne- en of windenergie.

Benieuwd welke duurzame oplossing we u kunnen bieden? Bekijk gerust eens onze referenties of neem direct contact met ons op! 

De volgende Kuijpers-bedrijven zijn actief vanuit onze locatie in Echt:

Kuijpers Service B.V. | Vestiging Echt | KvK-nummer: 17173282 

Kuijpers Industrie B.V. |Vestiging Echt | KvK-nummer: 17089143

Landelijk en toch lokaal
Kuijpers is gevestigd in AmsterdamDen BoschDen HaagEchtGroningenHelmondLeiden, NijmegenRoosendaal, RotterdamTilburg, UtrechtZaltbommelZelhem en Zwolle. In elke vestigingsplaats zijn een of meerdere specialismen vertegenwoordigd. Kuijpers als geheel opereert als multidisciplinair installateur.

Vacatures in
Echt

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details