Kuijpers
Groningen

‘Er gaat niets boven Groningen’ – met die gedachte in ons achterhoofd, maar bovenal de ambitie om onze dienstverlening in het noorden van Nederland uit te breiden, vestigden we ons enkele jaren geleden in Groningen. Vanuit Groningen bedienen we onze utiliteitsklanten in het noorden van Nederland vanuit meerdere disciplines zoals elektrotechniekwerktuigbouwkundegebouwautomatisering en/of beveiliging. De vestiging kenmerkt zich door de nuchterheid en de aanpak van de collega’s in het noorden. Zij kennen de omgeving, de cultuur en zijn vertrouwd met de taal. We staan op deze manier dicht bij u als klant.

Locatie Rozenburglaan 3, 9727 DL Groningen
Route
Telefoon 050-5259841 08:00 – 17:00
E-mailadres info@kuijpers.nl
Postadres Rozenburglaan 3, 9727 DL Groningen

Een groene toekomst

Een ‘groene’ toekomst: daar zetten wij ons iedere dag met veel energie voor in. We dragen hier in onze eigen vestigingen ook aan bij. Op meerdere van onze vestigingen, waaronder die in Groningen, zijn bijvoorbeeld laadpalen aanwezig; Immers is een deel van ons wagenpark inmiddels al volledig elektrisch.

Onze duurzaamheidspropositie, kennisuitbreiding en voorlopersrol op dat vlak hebben er dan ook toe geleid dat steeds meer klanten vertrouwen op Kuijpers als partner in hun verduurzamingsambitie. Met het oog op de naderende klimaatdoelstellingen begeleidt Kuijpers vele klanten in de energietransitie die hiermee gepaard gaat. Een voorbeeld hiervan is onze samenwerking met het Fries Museum in Leeuwarden. We sloten een langdurig onderhoudscontract voor de beveiligings- en klimaatinstallaties. Het realiseren van een stabiel klimaat was de eerste stap. Vervolgens maakten we, stap voor stap, het museum volledig aardgasloos.

Service en onderhoud van installaties

Onze collega’s in Groningen zijn eveneens specialist op het gebied van service en onderhoud aan technische installaties. De installaties waarmee, en de omgevingen waarin we werken zijn daarbij zeer divers. Zo onderhouden we installaties van het Universitair Medisch Centrum Groningen en de Pathé bioscoop in Leeuwarden tot aan de Nederlandse Gasunie waar we een onderhoudscontract hebben voor het beheer en onderhoud van de gebouwgebonden installaties op meerdere locaties.

Benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Bekijk gerust eens onze referenties of neem direct contact met ons op! 

De volgende Kuijpers-bedrijven zijn actief vanuit onze locatie in Groningen:
Kuijpers Service B.V. | Vestiging Groningen | KvK-nummer: 17173282

Kuijpers ProjectServe B.V. | KvK-nummer: 71194541

Kuijpers Industrie | KvK-nummer: 17089143

Landelijk en toch lokaal
Kuijpers is gevestigd in AmsterdamDen BoschDen HaagEchtGroningenHelmondLeiden, NijmegenRoosendaal, RotterdamTilburg, UtrechtZaltbommelZelhem en Zwolle. In elke vestigingsplaats zijn een of meerdere specialismen vertegenwoordigd. Kuijpers als geheel opereert als multidisciplinair installateur.

Vacatures in
Groningen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details