Kuijpers
Leiden

Leiden is de thuishaven voor onze collega’s van Kuijpers PHF Services. Met de overname van het bedrijf PHF Services in 2018 vestigden zij zich eerst in Katwijk. Sinds de zomer van 2020 is die vestiging verhuisd naar Leiden, nabij Het Leiden Bio Science Park, een plek waar veel klanten van Kuijpers te vinden zijn. Door de krachtenbundeling tussen Kuijpers en PHF Services hebben we een unieke positie als technisch dienstverlener in de Nederlandse controlled environments markt. De vestiging Leiden biedt dan ook één loket voor hightech onderzoeks- en productieomgevingen in de food, pharma, hightech, research en healthcare.

Locatie Haagse Schouwweg 6 (5e verdieping), 2332 KG Leiden
Route
Telefoon 071 2060650 08:00 – 17:00
E-mailadres info@kuijpers.nl
Postadres Haagse Schouwweg 6 (5e verdieping), 2332 KG Leiden

Specialist in kritische omgevingen in food, pharma, hightech & research

In Leiden vind je vooral onze specialisten op het gebied van controlled environments: kritische omgevingen in food, pharma, hightech en research. Zij hebben het complete scala in huis: consultancy, design & build en maintain van onder andere cleanrooms, containments en hightech productieomgevingen. Onze experts zijn dus in staat om klanten vanaf de eerste klantvraag tot en met het langjarig onderhoud en de exploitatie (o.a. GMP-kritisch) geheel te voorzien. Daarbij beschikken we over multidisciplinaire expertise op het gebied van gebouwgebonden en procesgebonden installaties en bouwkundige werkzaamheden, waardoor we complexe projecten integraal kunnen aanvliegen. Dit laatste vraagt om een naadloze afstemming tussen alle collega’s die er vanuit hun eigen discipline aan werken. Groot voordeel: we zijn allemaal ‘van’ Kuijpers. We kennen elkaar persoonlijk en spreken elkaars taal. Dat is in ingenieuze omgevingen als deze goud waard: het minimaliseert risico’s, verhoogt de efficiency én bevordert de kwaliteit.

Bijzondere samenwerkingen

Het aantal projecten waarbij meerdere disciplines van het bedrijf werkzaam zijn in een kritische bedrijfsomgeving neemt de laatste jaren sterk toe. Zaken als omgevingscondities zijn steeds belangrijker en opdrachtgevers stellen toenemende eisen aan onder meer de luchtvochtigheid, temperatuur, luchtsnelheid en geluid. Door de jarenlange ervaring van Kuijpers in zowel de utiliteit als industrie zijn we dan ook al bij vele mooie projecten betrokken geweest. Zo zijn we bijvoorbeeld betrokken bij de nieuwe productiefaciliteit voor biofarmaceutisch bedrijf HALIX waarbij splinternieuwe cleanrooms op elke verdieping van het gebouw in gebruik werden genomen. Of wat te denken van de nieuwbouw en renovatie van Naturalis Biodiversity Center in Leiden, waar we een stabiel binnenklimaat en trillingsarme omgeving voor de ruim 42 miljoen waardevolle natuurhistorische objecten realiseerden.

Meer weten over onze echte oplossingen? Bekijk gerust eens onze referenties! Direct benieuwd hoe we u kunnen helpen? Neem dan gelijk contact op!

Het volgende Kuijpers-bedrijf is actief vanuit onze locatie in Leiden:

Kuijpers PHF Services B.V. | KvK-nummer: 72161701

Landelijk en toch lokaal
Kuijpers is gevestigd in AmsterdamDen BoschDen HaagEchtGroningenHelmondLeiden, NijmegenRoosendaal, RotterdamTilburg, UtrechtZaltbommelZelhem en Zwolle. In elke vestigingsplaats zijn een of meerdere specialismen vertegenwoordigd. Kuijpers als geheel opereert als multidisciplinair installateur.

Vacatures in
Leiden

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details