Kuijpers
Rotterdam

Met 14 vestigingen verspreid door heel Nederland zijn we zowel landelijk als lokaal nauw betrokken bij onze klanten. Vanaf 2022 ook vanuit Rotterdam! Met de ligging dicht aan de snelweg is de vestiging niet alleen gemakkelijk te bereiken voor collega’s en bezoekers, maar is deze ook goed verbonden met de rest van de Randstad. De Randstad biedt als politiek, bestuurlijk en (sociaal)-cultureel hart van Nederland immers een interessant en uitdagend werkveld waarin we in vele branches en werkgebieden opereren. En vergeet de hoeveelheid industrie in dit gebied niet!

Locatie Driemanssteeweg 200, 3084 CB Rotterdam
Route
Telefoon 010-3126355 08:00 – 17:00
E-mailadres info@kuijpers.nl
Postadres Driemanssteeweg 200, 3084 CB Rotterdam

Multidisciplinair installateur: Vele specialismen onder één dak

De klantvraag van vandaag overstijgt vakgebieden en sectoren. Vraagstukken zijn integraal en niet langer alleen gericht op utiliteit of industrie. Ook in Rotterdam hebben we hebben we alle specialismen in eigen huis. De klant heeft één aanspreekpunt: wel zo gemakkelijk.

Het volgende Kuijpers-bedrijf is actief vanuit onze locatie in Rotterdam:

Kuijpers Service B.V. | Vestiging Rotterdam | KvK-nummer: 17173282

Landelijk en toch lokaal
Kuijpers is gevestigd in AmsterdamDen BoschDen HaagEchtGroningenHelmondLeiden, NijmegenRoosendaal, RotterdamTilburg, UtrechtZelhem en Zwolle. In elke vestigingsplaats zijn een of meerdere specialismen vertegenwoordigd. Kuijpers als geheel opereert als multidisciplinair installateur.

Vacatures in
Rotterdam

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details