Kuijpers
Sneek

Landelijk én lokaal betrokken. Dat is Kuijpers. Met een sterke groeiambitie binnen de industrietak en de wens om in het noorden van Nederland eveneens lokaal betrokken te zijn, werd in 2018 Leviuz uit Makkum overgenomen. Momenteel werken de industrie-specialisten – nuchtere noorderlingen met kennis van de lokale markt – vanuit Sneek nauw samen met onze klanten in het noorden van het land.

Telefoon 0515-820280 08:00 – 17:00
Emailadres info@kuijpers.nl
Postadres Akkerwinde 1, 8607 CC Sneek

Procesinstallaties voor food- en zuivelindustrie

De collega’s in Sneek zijn echte specialisten binnen de food en zuivelindustrie. Zo beschikken we over ervaren en uiterst vakkundige medewerkers voor de skidbouw en prefabricage en installatie van RVS leidingsystemen, 3D engineering en projectmanagement binnen de voedingsmiddelen- en chemische industrie.

Kwalitatief productieproces op één

In de industriesector staat de kwaliteit van het productieproces altijd op één. Tegelijkertijd is er behoefte om dat proces te laten plaatsvinden in een prettige, duurzame en gecontroleerde werkomgeving. Onze specialisten zorgen er dan ook voor dat u voldoet aan de uiterst strenge eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en hygiëne. Die combinatie vraagt om een slimme samenwerking. Ongeacht de grootte van een productielocatie leveren we de procesinstallatie van A tot Z op waarbij het bedrijfsproces altijd centraal staat. Hierbij zijn de omgevingscondities van een productieproces steeds belangrijker. Onze opdrachtgevers stellen toenemende eisen aan onder meer de luchtvochtigheid, temperatuur, luchtsnelheid en geluid; geen probleem voor onze collega’s!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Onze echte mensen werken aan echte oplossingen: de wensen en mogelijkheden van onze klanten zijn hiervoor het uitgangspunt. Vanwege onze specialistische kennis hebben we dan ook al talloze ingenieuze oplossingen gerealiseerd. Van een complete detailengineering van de werktuigbouwkundige en elektrotechnische procesinstallaties van een nieuwe productielijn ontwerpen tot automatiseren van een procesinstallatie of uitbreiding van productiecapaciteit.

Benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Lees meer over onze projecten in de voedingsmiddelenindustrie of neem direct contact met ons op!

Het volgende Kuijpers-bedrijf is actief vanuit onze locatie in Sneek:

Kuijpers Industrie B.V. | Vestiging Sneek | KvK-nummer: 17089143

Landelijk en toch lokaal
Kuijpers is gevestigd in AmsterdamDen BoschDen HaagEchtGroningenHelmondLeiden, SneekNijmegenRoosendaal, RotterdamTilburg, UtrechtZaltbommelZelhem en Zwolle. In elke vestigingsplaats zijn een of meerdere specialismen vertegenwoordigd. Kuijpers als geheel opereert als multidisciplinair installateur.

Vacatures in
Sneek

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details