Kuijpers
Tilburg

Middenin de driehoek Helmond, Roosendaal en Den Bosch, onze andere Brabantse vestigingen, is Kuijpers eveneens gevestigd in het ‘hart’ van Brabant: Tilburg. De vestiging in Tilburg is sterk verankerd in de regio. Zo werd in 2018 elektrotechnisch installatiebedrijf Hultermans uit Kaatsheuvel, met destijds bijna 30 jaar ervaring een bekend en erkend installateur in de regio, overgenomen. We haalden met de nieuwe collega’s een versterking op het bestaande team binnen.

Locatie Heieinde 12, 5047 SX Tilburg
Route
Telefoon 013-5494444 08:00 – 17:00
E-mailadres info@kuijpers.nl
Postadres Postbus 4039, 5004 JA Tilburg

Multidisciplinair installateur: Van elektrotechniek tot industriële automatisering

In Tilburg hebben we meerdere disciplines onder één dak. De vestiging heeft veel ervaring op het gebied van elektrotechniekbeveiliging en industriële automatisering. Zo beschikken we over specialistische en hoogwaardige kennis op het gebied van KNX, de wereldwijde standaard op gebied van bedrade gebouwautomatisering waarmee apparaten en installaties met elkaar kunnen communiceren. Door onze brede kennis hebben we samenwerkingen met opdrachtgevers uit diverse markten waarin we actief zijn zoals cultuur, food, gezondheidszorg en onderzoek en onderwijs. Zo werken we op de Tilburgse campus Stappegoor aan een duurzame nieuwe studie- en ontmoetingsplek voor zo’n 3.500 Fontys studenten en transformeerde we de Seeligkazerne in Breda tot een moderne onderwijscampus van De Rooi Pannen

Samenwerken op lange termijn

Daarnaast zijn we ook trots op onze lange termijn samenwerking met de Efteling. Tot 2030 werken we integraal samen op het gebied van duurzame, innovatieve en betrouwbare installaties en huisvesting, waarbij de juiste beleving voor de gasten van de Efteling voorop staat. Onze rol gaat dus vaak verder dan enkel uitvoerend installateur. We zijn een langetermijnpartner die écht toegevoegde waarde biedt, tot en met de gebruiksfase van een gebouw. Dit doen we door mee te denken met onze klanten, door anders te denken, maar vooral door innovatieve en duurzame oplossingen bedenken en ontwikkelen. Benieuwd hoe we voor u toegevoegde waarde kunnen bieden? Neem gerust eens contact op!

De volgende Kuijpers-bedrijven zijn actief vanuit onze locatie in Tilburg:

Kuijpers Service B.V. | Vestiging Tilburg | KvK-nummer: 17173282

Kuijpers Industrie B.V. | KvK-nummer: 17089143

Landelijk en toch lokaal
Kuijpers is gevestigd in AmsterdamDen BoschDen HaagEchtGroningenHelmondLeiden, NijmegenRoosendaal, RotterdamTilburg, UtrechtZaltbommelZelhem en Zwolle. In elke vestigingsplaats zijn een of meerdere specialismen vertegenwoordigd. Kuijpers als geheel opereert als multidisciplinair installateur.

Vacatures in
Tilburg

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details