Kuijpers
Utrecht

Met 15 vestigingen verspreid door heel Nederland zijn we overal in de buurt. Onze vestiging in Utrecht ligt heel centraal. In Utrecht zijn alle disciplines en specialisten vertegenwoordigd. De collega’s in Utrecht zijn door hun jarenlange ervaring gespecialiseerd in museale omgevingen en gezondheidszorg. Zo behoren onder ondere het Diakonessenhuis Utrecht, Alexander Monro Ziekenhuis Bilthoven en het Radbound UMC tot onze vaste opdrachtgevers.

Locatie Damzigt 29, 3454 PS Utrecht
Route
Telefoon 030-6629300 08:00 – 17:00
E-mailadres info@kuijpers.nl
Postadres Postbus 177, 3454 ZK Utrecht

Multidisciplinair installateur met ervaring in bouwteams

Uiteraard zijn we niet alleen in gezondheidszorg en museale omgevingen actief. Zo is Kuijpers op de KNVB Campus in Zeist verantwoordelijk voor het onderhoud van alle werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties en renoveerden we de afgelopen jaren in diverse bouwteams al meerdere gebouwen en faciliteiten van de KNVB. Een bijzonder voorbeeld is de verbouwing van ‘#11’, het gebouw waarin wordt gewerkt met de Video Assistant Referee (VAR). Kuijpers verzorgde alle technische installaties in dit gebouw, waarbij multidisciplinair gewerkt is.

Duurzaamheidsconcepten

De klantvraag naar duurzame oplossingen groeit: Bijna driekwart van onze projecten heeft een duurzaam karakter. We zien onze rol als partner in duurzaamheid, als energiespecialist voor klanten, dan ook steeds verder vorm krijgen. We ontwikkelen duurzaamheidsconcepten in aansluiting op energieprestaties, bijvoorbeeld om te voldoen aan Green Deal, klimaatdoelstellingen voor 2030 of het behalen van specifiek een energielabel of BREAAM keurmerk. Zo realiseerden we enkele jaren geleden na renovatie van het kantoor van verzekeraar a.s.r. in Utrecht energielabel A++ en een BREEAM ‘Excellent’ keurmerk. Dit leverde in 2016 zelfs het predicaat ‘Meest duurzaam gerenoveerde kantoor van Nederland’ op, een prestatie waar we uiteraard erg trots op zijn!

Meer weten over onze duurzame oplossingen? Bekijk gerust eens onze andere referenties of neem contact met ons op!

De volgende Kuijpers-bedrijven zijn actief vanuit onze locatie in Utrecht:

Kuijpers Projecten B.V. | Projecten West | KvK-nummer: 17238263

Kuijpers Service B.V. | Centrale contracten & vestiging Utrecht KvK-nummer: 17173282

Landelijk en toch lokaal
Kuijpers is gevestigd in AmsterdamDen BoschDen HaagEchtGroningenHelmondLeiden, NijmegenRoosendaal, RotterdamTilburg, UtrechtZelhem en Zwolle. In elke vestigingsplaats zijn een of meerdere specialismen vertegenwoordigd. Kuijpers als geheel opereert als multidisciplinair installateur.

Vacatures in
Utrecht

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details