Wereldspeler in food

Kuijpers is al jaren werkzaam bij een van de grootste spelers in de foodindustrie wereldwijd. En die fabriek staat gewoon in Nederland! We breidden de productiecapaciteit uit en hebben de stoom-waterwisselaars vervangen door water-water warmtewisselaars. Daarnaast hebben we diverse modificaties gerealiseerd aan bestaande procesinstallaties van de fabriek.

Ons werk kan vaak alleen uitgevoerd worden tijdens productiestops. Daardoor is de tijdsdruk erg hoog en werkt Kuijpers in een strak regime om de afgesproken deadlines te halen.

Vervangen complete bestaande installatie
Vanwege veroudering van een bestaande installatie hebben we deze vervangen in een compleet nieuwe installatie. Om het productieproces door te kunnen laten lopen plaatsten we een tijdelijke losunit. De aanvoer naar de voorraadtank liep hierdoor rechtstreeks vanuit het lossen van tankwagens.

Kuijpers was verantwoordelijk voor de engineering, levering en montage van een tank, frame, bordes, transportschroef, utilities en dubbelwandig leidingwerk met bijbehorend equipment en appendages, in een complexe ruimte én met een minimale doorlooptijd. 

Foto van machines bij een wereldspeler in foodindustrie
Directeur Kuijpers Industrie
Toon Bogers
[javascript protected email address]
Linkedin

Gerelateerde referentiesMeer weten?