Onze

Recruiters

Heb je een vraag over werken bij Kuijpers?

Onze recruiters helpen je graag verder. Wil je bijvoorbeeld meer weten over een bepaalde vacature of de ontwikkelmogelijkheden bij Kuijpers? Ben je benieuwd naar een baan in de techniek of leren & werken? Onze recruiters staan voor je klaar. 

Wie kan ik bellen?

Kuijpers bestaat uit verschillende bedrijfsonderdelen en vestigingen. We werken landelijk en hebben kantoren in heel Nederland. Er is dus altijd een Kuijpers locatie bij jou in de buurt en een functie die bij je past. Bij elke recruiter staat aangegeven wat zijn of haar specialiteit is. Weet je niet zeker wie je moet bellen? Geen zorgen! Onze collega’s staan je graag te woord, ook als het om een vraag gaat die ze niet direct kunnen beantwoorden. 

Onze recruiters:

Ben jij benieuwd wat Kuijpers voor jou te bieden heeft? Neem dan met mij contact op. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden voor jou bij ons familiebedrijf.

Sjors Cornelissen

06 11 68 57 73 | scornelissen@kuijpers.nl

Toe aan een gave uitdaging binnen het Projectenbedrijf? Dan helpt Kim je graag. Ze kan je alles vertellen over werken bij onze technisch uitdagende klanten.

Kim van der Ven

06 81 35 05 05 | kven@kuijpers.nl

Fabienne Dalleu

0625 381 631 | fdalleu@kuijpers.nl

Maikel Meijers

0625 382 726 | mmeijers@kuijpers.nl

Mark van Mil

Teamleider Recruitment

06-25 33 18 71mmil@kuijpers.nl

Kuijpers is op zoek naar nieuwe collega’s! Ben jij enthousiast over techniek en wil jij voor toonaangevende klanten werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details