Onze

Recruiters

Heb je een vraag over werken bij Kuijpers?

Onze recruiters helpen je graag verder. Wil je bijvoorbeeld meer weten over een bepaalde vacature of de ontwikkelmogelijkheden bij Kuijpers? Ben je benieuwd naar een baan in de techniek of leren & werken? Onze recruiters staan voor je klaar. 

Wie kan ik bellen?

Kuijpers bestaat uit verschillende bedrijfsonderdelen en vestigingen. We werken landelijk en hebben kantoren in heel Nederland. Er is dus altijd een Kuijpers locatie bij jou in de buurt en een functie die bij je past. Bij elke recruiter staat aangegeven wat zijn of haar specialiteit is. Weet je niet zeker wie je moet bellen? Geen zorgen! Onze collega’s staan je graag te woord, ook als het om een vraag gaat die ze niet direct kunnen beantwoorden. 

Onze recruiters:

Heb je een vraag over ons Servicebedrijf of onze Kortlopende projecten? Bel dan Wouter. Wouter is vaak aanwezig op de vestigingen en ontvangt je graag met een kop koffie. 

Wouter Flach

06 11 87 49 42 | wflach@kuijpers.com

Aan een gave uitdaging binnen het Projectenbedrijf, helpt Roy je graag. Roy werkt al ruim 13 jaar voor Kuijpers en kan je alles vertellen over ons fijne familiebedrijf . 

Roy van der Heijden

06 26 85 86 26 | rheijden@kuijpers.com

Voel jij je thuis bij industriële klanten? Bijvoorbeeld bij een zuivelfabriek of productielocatie? Bel dan gerust met Thijs. Hij vertelt je graag meer over het werken voor klanten waar het productieproces 24/7 doorgaat.

Thijs Ketelaars

06 26 85 86 26 | tketelaars@kuijpers.com

Ben je benieuwd naar wat Kuijpers Service in regio west jou te bieden heeft? Neem eens contact op met Tobias! Hij is regelmatig te vinden op de vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Leiden en de Meern.

Tobias Struijk

06 23 31 69 01 | tstruijk@kuijpers.com

Voor de Kuijpers Service vestigingen in de regio Zuid-West Nederland neem je contact op met Melissa Schouten. Zij is regelmatig te vinden binnen de vestigingen Rotterdam, Tilburg en Roosendaal. Kom eens langs en bekijk welke mogelijkheden Kuijpers voor jou heeft. Vragen over, of wil je graag informatie over de mogelijkheden binnen Gebouwautomatisering? Ook dan staat Melissa je graag te woord!

Melissa Schouten

06 23 55 32 92 | mschouten@kuijpers.com

Ken jij al iemand die bij Kuijpers werkt en wil je graag ook bij Kuijpers werken? Neem dan contact op met mij, zodat we samen kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Brandy Steenbekkers

06 22 55 47 68 | BSteenbekkers@kuijpers.com

Ben jij benieuwd wat Kuijpers voor jou te bieden heeft? Neem dan met mij contact op. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden voor jou bij ons familiebedrijf.

Sjors Cornelissen

06 11 68 57 73 | SCornelissen@kuijpers.com

Voor het servicebedrijf ben ik een extra ondersteuning en zoek ik mee naar nieuwe collega’s voor ons fijne familiebedrijf! Ook voor een open sollicitatie ben je bij aan het goede adres. Ik kijk graag naar jouw persoonlijke wensen en de mogelijkheden binnen Kuijpers.

Patty Stadhouders

06 50 08 40 85 | pastadhouders@kuijpers.com

Kuijpers is op zoek naar nieuwe collega’s! Ben jij enthousiast over techniek en wil jij voor toonaangevende klanten werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details