Food, Pharma, Hightech en Fijnchemie
Food, Pharma, Hightech en Fijnchemie
Directeur Kuijpers Industrie
Toon Bogers
[javascript protected email address]
Linkedin

Food, Pharma, Hightech en Fijnchemie

Veiligheid, kwaliteit en hygiëne. Het zijn drie cruciale factoren in de voedingsmiddelenindustrie, de farmacie en de hightech. De uiterst strenge eisen die u stelt aan uw installaties en gebouw zijn terecht: in deze sectoren is de impact van een vervuiling, verontreiniging of besmetting groot. Als expert in piping, procestechniek en procesautomatisering zorgt Kuijpers ervoor dat installaties, leidingen, tanks, ketels en machines voldoen aan de hoge eisen op het gebied van kwaliteit, hygiëne en veiligheid.

Procestechniek en gebouwgebonden installaties 

We houden ons niet alleen bezig met de procestechniek maar zorgen bijvoorbeeld ook voor perfecte klimaatomstandigheden en beveiliging in uw productie- of hightech omgeving. Het gaat niet langer om één discipline of vraagstuk ("een goed klimaat"), maar om het totaalconcept dat leidt tot optimaal functioneren van een gebouw of productieomgeving. Onze ervaring met zowel gebouwgebonden installaties als procestechniek maakt dat we onze klanten echt toegevoegde waarde kunnen bieden, door het werk integraal en multidisciplinair uit te voeren.

Integraal 

Eén projectmanager stuurt alle disciplines aan. U als klant heeft op deze manier echt maar één aanspreekpunt. Bij Mead Johnson in Nijmegen realiseerden we een grote nieuwbouw om de productiecapaciteit flink uit te breiden. We werkten integraal en multidisciplinair samen op het gebied van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, safety & security en controlled environments. Na realisatie zijn we nu verantwoordelijk voor langdurig onderhoud.

Benieuwd naar onze andere belangrijke werkgebieden?

Cultuur
Gezondheidszorg
Onderwijs & Onderzoek

Onze referenties