Vacatures werktuigbouwkunde

Gaat jouw hart sneller kloppen van uitdagende technische installaties en werken met de nieuwste technologieën? Dan ben je als werktuigbouwkundige bij Kuijpers aan het juiste adres! In een wereld waar technische ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen kunnen we jouw kennis en ervaring dan ook goed gebruiken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onderstaand direct al onze werktuigbouwkunde vacatures.

Welke vacature wtb past bij jou?

Bedrijven met de meest uiteenlopende product of diensten en installaties uit utiliteit en industrie vertrouwen op Kuijpers wanneer het aankomt op werktuigbouwkunde, vaak in combinatie met zaken als gebouwautomatisering, koeltechniek, meet en regeltechniek en / of piping. Niet voor niets hebben we dan ook veel verschillende werktuigbouwkunde banen op allerlei niveaus: van vacatures werktuigbouwkunde mbo en hbo alsmede vacatures werktuigbouw op WO niveau. Als werktuigbouwkundige kun je bij Kuijpers dus in diverse functies aan de slag: van engineer werktuigbouwkunde tot technisch beheerder en van projectleider tot servicemonteur werktuigbouwkunde. Bekijk onderstaand welke vacature het best bij jou past!

Waarom Kuijpers jouw nieuwe werkgever wordt

Ga je als werktuigbouwkundige bij ons aan de slag? Dan is geen dag hetzelfde!

Kuijpers biedt integrale oplossingen voor gebouwgebonden installaties en procestechniek, van ontwerp tot realisatie en van onderhoud tot exploitatie. Hierbij werk je voor gave opdrachtgevers en kom je op de meest uiteenlopende locaties. Zo zitten we onder andere aan de knoppen wat betreft de werktuigbouwkundige installaties bij de KNVB en het Noord-Brabants museum in Den Bosch.

Naast een leuke baan bieden we je natuurlijk nog meer:

  • Werken bij een onafhankelijk en financieel sterk familiebedrijf met meer dan 1300 toffe collega’s

  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheden

  • De mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen met interne opleidingen.

  • Voldoende doorgroeimogelijkheden

  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen

  • Winstdelingsregeling & collectieve verzekeringen

  • Uiteraard een prima salaris!