Stages en Traineeships

Ga jij voor een toekomst in de techniek? In de techniek is veel werkgelegenheid en veel specialismen zodat er altijd iets is wat bij jou past. Bij Kuijpers zijn we altijd op zoek naar jong talent dat zich wil opleiden en ontwikkelen. We ontwerpen, bouwen én onderhouden elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties in gebouwen en industrie. Daarin is iedereen even belangrijk of je nu de installatie met je eigen handen maakt of de tekening ontwerpt of het project leidt. We doen het samen met elkaar. 

Anouk van Dommeelen

“Stage hoorde bij mijn opleiding Engineering aan het Summa College. Ik werd betrokken bij alle werkzaamheden. Van 3D-ontwerpen in Revit en calculeren tot werkvoorbereiding en klantcontact. Heel breed dus, en dat maakte mijn stage erg interessant.”

Ben jij op zoek naar een fijn bedrijf om leren en werken in de techniek te combineren? Of zoek je bijvoorbeeld een toffe afstudeer- of stageplaats? Bij Kuijpers zijn er tal van mogelijkheden! We leiden jonge mensen met veel energie op en bieden je de kans om te ontdekken waar jij goed in bent en jezelf te ontwikkelen. Bekijk hieronder de vacatures of stuur ons een open sollicitatie.

Vacatureoverzicht

Wil je meer informatie over mogelijke stages en traineeships bij Kuijpers? Neem dan contact op met onze recruiters via recruitment@kuijpers.nl

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details