Kuijpers Project-ID

Welkom op dit project!

Kuijpers vindt veilig werken het allerbelangrijkste en we beschouwen een project alleen als succesvol als het zonder ongevallen is gerealiseerd. Helaas gebeuren er in de bouwsector nog steeds teveel ongevallen. Daarom willen we continu verbeteren op het gebied van veiligheid.

Kuijpers heeft een nieuw bouwplaatsregistratiesysteem, Kuijpers Project-ID, ingevoerd om veilig te werken én om te voldoen aan de wet- en regelgeving. We streven naar goed geïnstrueerde mensen die de veiligheidsregels op de bouwplaatsen naleven. Goede veiligheidsinstructies zijn dus van groot belang. Daarnaast verplicht wetgeving bedrijven om veilig én op een juiste manier met bedrijfs- en persoonsgegevens om te gaan. Het bouwplaatsregistratiesysteem Kuijpers Project-ID gaat ons hierbij helpen. We maken hierbij gebruik van Projectbox.

Wat houdt Projectbox in?

Het online platform Projectbox is de totaaloplossing voor bouwplaatsregistratie, projectspecifieke veiligheidsinstructies en het verlenen van toegang tot de bouw. Zowel voor onze eigen medewerkers, voor onze onderaannemers en bezoekers. Door gebruik te maken van één online systeem voor bouwplaatsregistratie zorgen we ervoor dat de veiligheidsinstructies duidelijk, helder en eenduidig zijn. Daarnaast kunnen we met Projectbox controleren of ingevoerde gegevens kloppen.

Projectbox in vier stappen

Iedereen die de bouwplaats bezoekt:

  1. 1. meldt zich eenvoudig online aan
  2. 2. registreert zich, volgt een projectspecifieke veiligheidsinstructie en maakt een eindtoets
  3. 3. meldt zich op het project en doorloopt de toegangsprocedure
  4. 4. start met de werkzaamheden

Hoe werkt Kuijpers Project-ID?

Vóór de start van werkzaamheden melden we bedrijven aan in het nieuwe systeem. Dit geldt zowel voor Kuijpers als voor onderaannemers, zzp’ers en bezoekers. De contactpersonen van deze bedrijven nodigen daarna de personen die op de bouwplaats gaan werken uit. De personen zelf doorlopen vervolgens hun eigen registratie. We vragen hiervoor alleen strikt noodzakelijke gegevens op in verband met de privacywetgeving. Hierna is het mogelijk om de Kuijpers bouwplaatsen, waar je voor bent uitgenodigd, te betreden.

Wat zijn de voordelen van Kuijpers Project-ID?

  • Persoonsgegevens invoeren is nog maar één keer nodig: de gegevens kunnen namelijk ook gebruikt worden voor hierop volgende projecten
  • Op de Kuijpers bouwplaatsen wordt op dezelfde, efficiënte manier met bouwplaatsregistratie gewerkt. Hierdoor besparen we tijd en zijn we flexibel
  • We voldoen aan de wet- en regelgeving en we werken allemaal veilig met bedrijfs- en persoonsgegevens
  • Op de bouwplaatsen werken veel verschillende nationaliteiten. De bouwplaatsregistratie en de veiligheidsinstructie is beschikbaar in vijf talen: Nederlands, Engels, Duits, Turks en Pools

Support en ondersteuning

Voor Kuijpers Project-ID vind je op deze webpagina handleidingen en toelichtingen. Mocht het toch voorkomen dat er vragen zijn, dan kan je contact opnemen met één van onderstaande key-users. De key-users helpen de interne medewerkers, maar ook onderaannemers, zzp’ers en leveranciers.

WerkmaatschappijNaam key-userTelefoonnummerE-mail
Kuijpers Centrale ProjectenGijsbert Wiggelinkhuijsen06-22 711 752GWiggelinkhuijsen@kuijpers.com
Kuijpers Centrale ProjectenTeun van Herk06-51 183 807THerk@kuijpers.com
Kuijpers Projecten ZuidMark Zantboer06-50 084 022mzantboer@kuijpers.nl
Kuijpers Projecten WestPatrick Poulain06-29 637 799PPoulain@kuijpers.nl
Kuijpers Projecten WestLois Karamat Ali06-12 964 054lkaramat@kuijpers.com

Handleidingen/manuals

Veelgestelde vragen/frequently asked questions

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details