Oplossingen

Controlled environments

Is een controlled environment een essentieel onderdeel van jouw bedrijfsproces? Dan begrijp jij als geen ander dat alles in die complexe omgeving – met vele randvoorwaarden en hoge kwaliteitseisen –gegarandeerd en aantoonbaar goed moet functioneren. Kuijpers is je partner in de realisatie van kritische onderzoeks- en productieomgevingen en de daarbij behorende facilitaire voorzieningen.

Ons team van specialisten ontzorgt je gedurende het hele proces: vanaf de allereerste vraag tot en met haalbaarheidsstudies, advies, ontwerp, realisatie, oplevering, onderhoud en exploitatie van je controlled environment. Ook bieden wij ondersteuning bij kwaliteitscontrole (QC) en kwaliteitsborging (QA). Zo vertalen we jouw droom, ambitie of vraagstuk naar een concrete totaaloplossing.

We zijn er trots op dat we betrokken zijn bij de grootste, meest complexe en mooiste werken van Nederland op dit gebied. Dat is niet voor niets: we begrijpen je bedrijfs- of branchespecifieke behoeften en zorgen ervoor dat je proces aantoonbaar goed functioneert op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Denk je aan nieuwbouw of renovatie van een controlled environment? We gaan graag in gesprek.

Paul Joosten Directeur controlled environments

Ons team van specialisten ontzorgt jou gedurende het hele proces: vanaf de allereerste vraag tot en met haalbaarheidsstudies, advies, ontwerp, realisatie, oplevering, onderhoud en exploitatie van uw controlled environment. Ook bieden wij ondersteuning bij kwaliteitscontrole (QC) en kwaliteitsborging (QA)

Meer weten over
onze dienstverlening

Facility Life Cycle

Ontdek

Quality Services

Ontdek

Clean utilities

Ontdek

Neem contact met ons op

Wil je weten wat Kuijpers voor je kan betekenen op het gebied van controlled environments?  We vertellen je er graag meer over.

Onze impact

Dirk de Kleuver

Kwaliteit moet in ons DNA zitten

Bij realisatie van een cleanroom, laboratorium, bereidingsapotheek, datacenter, tech-omgeving of complete faciliteit is aandacht…

Lees meer
Blog 30 jul 2022
Start bouw Research en Diagnostiek

‘Start bouw’ Research & Diagnostiek Centrum ADORE, Amsterdam UMC, locatie VUmc

In gezamenlijke aanwezigheid van opdrachtgever, ontwerpers, adviseurs, bouwers, donateurs en andere belanghebbenden werd op 28 september, met een…

Lees meer
Blog 29 sep 2022
Emilio-de-Vet-blog

Het bedrijfsproces als krachtig fundament

In steeds meer marktsectoren neemt de complexiteit van processen toe. Er is niet alleen veel zorg, aandacht en expertise nodig om die…

Lees meer
Blog 15 feb 2022

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details