Dit is Kuijpers
Een betere wereld doorgeven aan de volgende generatie. Dát is onze impact.

Onze visie en missie

Wij geloven dat hoogwaardige techniek en integraal samenwerken de oplossing bieden voor hedendaagse maatschappelijke vraagstukken.

Als aanjager maken we de gebouwde omgeving versneld toekomstbestendig en gezond door voorop te lopen in het bedenken van oplossingen die steeds gezonder, groener en slimmer zijn. Voor onze medewerkers. Voor onze klanten. Voor generaties.

Op wie we ons richten

We richten ons op klanten waar onze oplossing een cruciale bijdrage levert aan hún primaire proces.

Om onze droom te realiseren, willen we werken voor klanten in sectoren waar we het verschil kunnen maken. In omgevingen met veel hoogwaardige techniek per vierkante meter. Denk aan gezondheidszorg, maatschappelijk vastgoed, datacenters, life sciences & hightech en food.

Wat we bieden

We organiseren ons als technologisch verduurzamer rondom onze klanten en bieden hen als partner één aanspreekpunt voor hun opgave.

We leveren echte integrale oplossingen en denken hierbij generatie-overstijgend. Dit doen we het liefst in de breedte van het proces: van advies tot uitvoering en van ontwerp tot en met exploitatie. Hiermee onderscheiden we ons en voegen we waarde toe.

onze impact

Om onze droom uit te laten komen is impact nodig. De energietransitie biedt kansen die we aangrijpen om onze toegevoegde waarde te laten zien.

samen een betere wereld

Wij geloven dat hoogwaardige techniek en integraal samenwerken de oplossing bieden voor hedendaagse maatschappelijke vraagstukken.

lokaal betrokken familiebedrijf

Kuijpers bestaat al meer dan 100 jaar: we zijn actief sinds 1921. Met vestigingen in het hele land zijn we lokaal én landelijk betrokken.

Fonds Leefmilieu

We steunen goede doelen die onze mensen aandragen, waarbij ze persoonlijk betrokken zijn.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details