Markten

Food

Veiligheid, kwaliteit en hygiëne. Het zijn drie cruciale factoren in de voedingsmiddelenindustrie. Daarom stel je strenge eisen aan jouw installaties, gebouwen én aan de partners met wie je samenwerkt. Dat begrijpt Kuijpers als geen ander: met onze expertise in procestechniek en -automatisering realiseerden we al veel slimme totaaloplossingen in de wereld van food.

Kuijpers heeft een multidisciplinaire en integrale manier van denken en werken. Daarmee zorgen we er niet alleen voor dat je proces voldoet aan alle eisen, maar maken we ook impact op het gebied van innovatie, duurzaamheid, klimaatbeheersing en beveiliging. Het resultaat? Een efficiënte, comfortabele én optimaal functionerende productieomgeving.

Ga je bouwen of renoveren? Onze vakmensen zetten jouw wensen en eisen om in een goed onderbouwd integraal advies. Daarna volgt de concrete vertaalslag: een geoptimaliseerd productieproces en een beter eindproduct voor jouw klanten. Naast advies, ontwerp en uitvoering, kun je ook op ons rekenen voor langjarig onderhoud en beheer.

Sneller vooruit in de wereld van food?

Je bent bij ons aan het juiste adres voor de optimalisatie of opschaling van je productieproces, maar net zo belangrijk is het duurzaam maken van deze processen. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Nieuwsgierig? Bekijk onze oplossingen of neem direct contact op met


Onze impact

TERUGBLIK | Kuijpers Talks #5 | Food

De wijze waarop we ons voedsel produceren is van grote invloed op onze omgeving, onze gezondheid en het klimaat. Daarom buigen we ons in deze editie van Kuijpers Talks over duurzame ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees meer
Event

Nieuwe procesinstallatie FrieslandCampina

Op de locatie in het Gelderse Borculo worden met veel zorg en aandacht hoogwaardige toepassingen geproduceerd voor de babyvoedingssector, voedingsindustrie en farmaceutische industrie. Om dit optimaal te blijven doen, werkte de zuivelonderneming hier samen met Kuijpers aan de totstandkoming van een compleet nieuwe procesinstallatie.

Lees meer
|Referentie

De productieprocessen zijn ons uitgangspunt

In de voedingsmiddelenindustrie, de farmacie en de fijnchemie zijn veiligheid, kwaliteit en hygiëne cruciale factoren. De impact van vervuiling, verontreiniging of besmetting is groot. Logisch dat hier uiterst strenge eisen gelden voor installaties en gebouw. 

Lees meer
Blog

Meer weten?

We leggen je graag persoonlijk uit hoe we je van dienst kunnen zijn. Neem gerust eens contact met ons op!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details