Markten

Food

Veiligheid, kwaliteit en hygiëne. Het zijn drie cruciale factoren in de voedingsmiddelenindustrie. Daarom stel je strenge eisen aan jouw installaties, gebouwen én aan de partners met wie je samenwerkt. Dat begrijpen wij als geen ander: met onze expertise in procestechniek en –automatisering realiseerden we al veel slimme totaaloplossingen in de wereld van food.

Kuijpers heeft een multidisciplinaire en integrale manier van denken en werken. Dus jouw proces voldoet niet alleen aan alle eisen, we maken ook impact op het gebied van innovatie, duurzaamheid, klimaatbeheersing en beveiliging. Het resultaat? Een efficiënte, comfortabele én optimaal functionerende productieomgeving.

Ga je bouwen of renoveren? Onze vakmensen zetten jouw wensen en eisen om in een goed onderbouwd integraal advies. Daarna volgt de concrete vertaalslag: een geoptimaliseerd productieproces en een beter eindproduct voor je klanten. Naast advies, ontwerp en uitvoering, kun je ook op ons rekenen voor langjarig onderhoud en beheer.

Sneller vooruit in de wereld van food?

Al eens aan verduurzaming van je productieproces gedacht? Ook daarmee kunnen we je helpen. Nieuwsgierig? Bekijk onze oplossingen of neem direct contact op.


Onze impact

TERUGBLIK | Kuijpers Talks #5 | Food

De wijze waarop we ons voedsel produceren is van grote invloed op onze omgeving, onze gezondheid en het klimaat. Daarom buigen we ons in deze editie van Kuijpers Talks over duurzame ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees meer
Event

Nieuwe procesinstallatie FrieslandCampina

Op de locatie in het Gelderse Borculo worden met veel zorg en aandacht hoogwaardige toepassingen geproduceerd voor de babyvoedingssector, voedingsindustrie en farmaceutische industrie. Om dit optimaal te blijven doen, werkte de zuivelonderneming hier samen met Kuijpers aan de totstandkoming van een compleet nieuwe procesinstallatie.

Lees meer
|Referentie

De productieprocessen zijn ons uitgangspunt

In de voedingsmiddelenindustrie, de farmacie en de fijnchemie zijn veiligheid, kwaliteit en hygiëne cruciale factoren. De impact van vervuiling, verontreiniging of besmetting is groot. Logisch dat hier uiterst strenge eisen gelden voor installaties en gebouw. 

Lees meer
Blog

Meer weten?

We leggen je graag persoonlijk uit hoe we je van dienst kunnen zijn. Neem gerust eens contact met ons op!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details