Leren en werken: de perfecte combinatie

Ben je klaar met school, maar zie je het niet zitten om weer aan een voltijd opleiding te beginnen? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch en wil je even helemaal iets anders doen? Dan is leren en werken bij Kuijpers misschien wel de perfecte uitweg voor jou! Wissel jouw week af door een aantal dagen te werken én een aantal dagen te leren bij trainingscentra. Het voordeel hiervan? Je kunt je kennis meteen toepassen in de praktijk en daarbij verdien je ook nog eens een mooi salaris!

Jij bepaalt 

Kuijpers biedt diverse leer-werkplekken aan in samenwerking met erkende leerbedrijven zoals Goflex en IW Nederland. Zij leren je alles wat je nodig hebt zodat jij klaar bent voor jouw droombaan in dit mooie vak. Uiteraard krijg je bij ons ook de juiste begeleiding van ervaren collega’s die jou alle kneepjes van het vak leren.

Waarom leren en werken?

  • Direct praktijkervaring opdoen
  • Salaris verdienen tijdens je opleiding
  • Snel klaar voor een volwaardige baan
  • Erkende leerbedrijven met uitstekende begeleiding

Sollicitatiebrief? Niet nodig!

Het enige dat je hoeft te doen is je gegevens achterlaten in het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden met jou te bespreken. 

Word jij onze nieuwe collega?

Voorbeelden van leer-werkplekken die Kuijpers aanbiedt zijn:

Wil jij verantwoordelijk zijn voor het installeren, onderhouden én repareren van elektronische installaties in zowel utiliteits- als industriële omgevingen? Dan is leerling elektromonteur misschien wel wat voor jou! Wat dit precies inhoudt? Je gaat bijvoorbeeld aan de slag met elektrische systemen die belangrijk zijn voor het functioneren van gebouwen, fabrieken en andere industriële installaties. Dat niet alleen: je gaat ook met nieuwe technologieën aan de slag en gaat innovatieve oplossingen implementeren. Om de veiligheid, comfort en efficiëntie van de gebouwen te waarborgen, zorg jij ervoor dat de elektrische installaties veilig en betrouwbaar zijn. Met jou expertise en vakmanschap moet dit lukken!

Als installatietechnicus ben je actief binnen de wereld van gebouwgebonden installaties. Jouw rol is in diverse utiliteitsprojecten onmisbaar bij het ontwerpen, installeren en onderhouden van de technische installaties. Deze installaties zorgen ervoor dat gebouwen van alle soorten en maten van energie, water én klimaatbeheersing voorzien. Bij het plaatsen en aansluiten van deze installaties word je in het hele proces meegenomen. Het gaat hierbij specifiek om: verwarmingssystemen, koelingssystemen, ventilatiesystemen en sanitair. Je gaat aan de slag in bijvoorbeeld: ziekenhuizen, scholen, kantoren, winkelcentra én andere commerciële en openbare gebouwen.

Concreet betekent dit dat je betrokken bent bij het plaatsen en aansluiten van diverse installaties, zoals: verwarmingssystemen, koelingssystemen, ventilatiesystemen en sanitair. Je werkt in onder andere commerciële en openbare gebouwen, ziekenhuizen, scholen, kantoren en winkelcentra.

Kies jij voor leerling beveiligingstechnicus? Dan kun je binnen de branché safety & security direct aan de slag als beveiligingstechnicus. Daarnaast krijg je goede begeleiding én leer je om technische beveiligingssystemen te installeren en onderhouden.

Als leerling gebouwautomatiseerder verdiep jij jezelf in Smart Building en ga je leren om slimme technologieën te implementeren zodat gebouwen efficiënter worden.

Leren en werken

Persoonlijke gegevens

Naam(Vereist)

Contactgegevens

Wil je meer weten?

Wil je eerst wat meer informatie over onze leren en werken plekken? Daarnaast is er ook de mogelijkheid om in gesprek te gaan over de verschillen tussen bovenstaande functies.  Neem contact op met onze recruiters.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details