Technische Bedrijfskunde

Heb jij een technisch bedrijfskundige achtergrond en wil jij Nederland verduurzamen? Kuijpers maakt als technologisch verduurzamer omgevingen gezonder, groener en slimmer. Wij geloven dat hoogwaardige techniek en integraal samenwerken de oplossing bieden voor maatschappelijke vraagstukken zoals de huidige energietransitie.

Marlon Metternich

Welke technische bedrijfskunde banen biedt Kuijpers?

Om de installaties van onze klanten constant efficiënter en duurzamer te maken is jouw kennis en kunde onmisbaar. Als technisch bedrijfskundige bevind je je op het snijvlak van techniek en management: management van technische installaties en bijbehorende bedrijfskundige processen maar ook van collega’s en opdrachtgevers. Benieuwd naar al onze technische bedrijfskunde vacatures? Bekijk dan snel onderstaand overzicht.

Technische bedrijfskunde vacatures op MBO, HBO en WO-niveau

Bij Kuijpers erkennen we de diversiteit en het talent van professionals in de technische bedrijfskunde. Ons vacatureaanbod weerspiegelt deze diversiteit met een breed scala aan mogelijkheden voor kandidaten op elk opleidingsniveau – van MBO, HBO tot WO. We bieden doorgroeimogelijkheden en uitdagende rollen voor zowel beginnende als ervaren bedrijfskundigen. Of je nu net je HBO-diploma hebt behaald of al jaren ervaring hebt in dit veld, bij Kuijpers vind je een passende functie die aansluit bij jouw vaardigheden en ambities. Onze inzet voor professionele ontwikkeling en onze toewijding aan technische innovatie maken ons een ideale plek voor iedereen die zijn carrière naar een hoger niveau wil tillen. Ontdek hieronder al onze technische bedrijfskunde vacatures op MBO, HBO en WO-niveau!

Vacatureoverzicht

Geen vacature gevonden waar je naar op zoek bent? Doe gerust een open sollicitatie!

Naast een leuke baan bieden we je natuurlijk nog meer:

Familiebedrijf

Een onafhankelijk en financieel sterk familiebedrijf met meer dan 1400 toffe collega’s

Vrijheid

Veel vrijheid en verantwoordelijkheden

Ontwikkeling

Goede cursus- en opleidingsmogelijkheden om te blijven ontwikkelen

Groeimogelijkheden

Ruimte om door te groeien naar een andere rol of functie

Vakantiedagen

25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen

Extra’s

Winstdelingsregeling & collectieve verzekeringen

Salaris

Uiteraard een goed salaris!

Werk- en privé combineren

Je kan flexibel werken als het past bij je functie

Vitaliteit

Veel aandacht voor vitaliteit met onder andere één keer per twee jaar Periodiek Medisch Onderzoek

Onze impact

Erik Rijpkema

De kracht van een goede Design & Build-fase

‘Installateurs zien prijzen stijgen en leveringen haperen’, kopte Techniek Nederland een jaar geleden al op haar website. Destijds merkte 96% van de ondervraagde installateurs dat materialen en producten duurder werden en had 86% te maken met leveringsvertragingen. En met alle huidige ontwikkelingen zijn die bewegingen nog niet op hun retour. Maar hoe zorg je er– als organisatie in food, pharma, hightech, research, healthcare of vastgoed – dan tóch voor dat je vooruitkomt?

Lees meer
Blog
Roel van der Heijden

Werken aan gebouwen van de toekomst

Kuijpers is een flinke onderneming, maar nog niet altijd bekend bij studenten van de TU. Roel van der Heijden liep stage bij ons en ging niet meer weg. Hij vertelt waarom.

Lees meer
Blog

Een duik in het diepe

Vijftien jaar werkte ik bij de Rabobank. Door toenemende digitalisering verdween echter de uitdaging. Tijd voor wat anders, vond ik. Dat ‘anders’ werd Kuijpers.

Lees meer
Blog

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details