Vacatures Elektrotechniek

Techniek is de toekomst! Kuijpers ontwerpt, bouwt en onderhoudt elektrotechnische installaties in diverse gebouwen & industrieën. Wil jij werken in de elektrotechniek en onderdeel worden van een bedrijf dat als professioneel technisch dienstverlener voorop loopt met energieneutrale en gezonde installaties? Bekijk dan snel onze uitdagende elektrotechniek vacatures! 

Welke elektro vacature past bij jou?

Of je nu al jaren in het vak zit of net van school komt, bij Kuijpers zijn er altijd elektrotechniek banen die aansluiten bij jouw achtergrond of wensen. Zo hebben we vacatures voor elk niveau: vacatures elektrotechniek op mbo / mts niveau en vacatures elektrotechniek op hbo / hts niveau. Wil je dus aan de slag als servicemonteur elektrotechniek, projectleider elektrotechniek of is werkvoorbereider elektrotechniek meer iets voor jou? Bekijk hoe dan ook onderstaand onze meest uitdagende elektrotechniek vacatures. 


Waarom Kuijpers jouw nieuwe werkgever wordt

Werken in elektrotechniek betekent bij Kuijpers meer dan verlichting en wanddozen aanleggen! Elektrotechniek is een breed vakgebied, waarin vooral duurzaamheid een belangrijk thema is. Je bouwt mee aan technische installaties voor een gezonde werk-, leer- en leefomgeving bij mooie nieuwbouw en renovatieprojecten van onze klanten. Hierbij werk je in de meest uiteenlopende uitdagende omgevingen, zoals ziekenhuizen, musea of bioscoopzalen. Zo zijn we onder andere verantwoordelijk geweest voor de elektrotechnische installaties in een nieuw gebouw van de TU Delft en de apotheek van het Prinses Máxima centrum in Utrecht.

Naast een leuke baan bieden we je natuurlijk nog meer:

  • Werken bij een onafhankelijk en financieel sterk familiebedrijf met meer dan 1300 toffe collega’s
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheden
  • De mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen met interne opleidingen.
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
  • Winstdelingsregeling & collectieve verzekeringen
  • Uiteraard een prima salaris!