Overzicht

Ik kan én mag mijn werk uitbreiden

Nieuws 24 jul 2023

Joke van Balen – Sales Medewerker

Voordat ik bij Kuijpers begon, werkte ik als kapster, onder andere backstage bij shows en missverkiezingen. Op een gegeven moment was ik die pracht en praal beu. Ik ben blij als ik met mijn tent naar de camping kan, maar werkte in een wereld van luxe. Dat paste niet meer bij mij. Na vijf jaar als leidinggevende bij een opticien ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Niet makkelijk, want met ‘kapster’ op je cv hebben werkgevers nou eenmaal vooroordelen. Gelukkig staat opgeven niet in mijn woordenboek. Bij Kuijpers voelde het meteen goed. Er heerst een warm familiegevoel, zéker in de vestiging Zwolle waar ik nu werk. Heel prettig, want dat is niet vanzelfsprekend.

Mijn werk

Als sales medewerker werk ik aan veel projecten tegelijk. Ik begeleid nieuwe aanvragen van A tot Z, maak offertes, houd het CRM-systeem bij en doe acquisitie. Daarnaast kan én mag ik mijn werk uitbreiden met dingen die ik leuk vind. Ik maak bijvoorbeeld een interne nieuwsbrief en ik help mee met het organiseren van Girls’ Day: meiden enthousiast maken voor techniek. We zitten over 16 vestigingen verspreid, dan is het fijn én vooral gezellig om elkaar te blijven zien op dit soort gezamenlijke evenementen.

Kamperen en een eigen winkeltje

Toch miste ik het advieswerk. Een uit de hand gelopen hobby bood de oplossing! Ik kwam altijd bij een verkooppunt voor duurzame en milieubewuste schoonmaakartikelen. Ik was benieuwd of ik dit zelf ook zou kunnen, óf misschien wel beter. ‘Ik begin een verkooppunt’ dacht ik. En nu heb ik mijn eigen winkeltje. Het is goed te combineren met mijn baan doordat ik flexibel ben in mijn uren en thuis kan werken.

Sterker nog: ik denk dat deze ervaring mij juist sterker maakt in mijn werk bij Kuijpers. Ik vind veel leuk en zit niet graag stil. Ook niet tijdens mijn vakantie. Elke zomer ga ik als vrijwilliger met de Stichting VakantieKind een week kamperen met kinderen en jongeren die zonder hulp niet op vakantie kunnen. Kamperen is wat ik het liefste doe. Daarom heb ik ook een caravan gekocht. Een fikse investering, die ik durf te doen, omdat ik niet bang ben om fouten te maken.

Ga net als Joke voor een baan met impact! Doe de test om te kijken wat een baan bij Kuijpers allemaal voor jou kan betekenen. Laat je gegevens achter en we bellen je voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ook interessant

Vitaliteitscampagne 0632-min

Van groene appel naar een persoonlijk budget: Kuijpers zet in op vitaliteit

Lees meer
Nieuws 21 sep 2023
peter kessels

Projectleider Peter Kessels met prepensioen na laatste klus voor Kempenhaeghe

Lees meer
Nieuws 05 sep 2023

Deel dit artikel

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details