Overzicht

Inspirerende relatiemiddag en projectbezoek Research & Diagnostiek Centrum ADORE

Nieuws 05 mrt 2024

Afgelopen week nodigde Bouwcombinatie MedicomZes-Kuijpers zijn relaties uit voor een kijkje in de keuken op het project Research & Diagnostiek Centrum ADORE – Amsterdam UMC, locatie VUmc

In de Botanische Tuin Zuidas, naast de nieuwbouw, werden de genodigden welkom geheten door Aukje Kuypers, algemeen directeur Kuijpers en Albert Bok, directeur MedicomZes. Vervolgens werd in een inspirerend sprekersprogramma door prof. dr. Geert Kazemier, grondlegger Stichting ADORE, Martijn de Visser van telier PRO en Jelle Elmendorp namens de bouwcombinatie ingegaan op het ontstaan, functie, ontwerp en realisatie van het ADORE-gebouw.

Geert Kazemier: “We hebben een concept, dat heet het ADORE-concept. We willen geweldige knappe koppen samen laten werken aan nieuwe ideeën in een gebouw dat ingericht is op ontmoeting. Het wordt een broedplaats van talent en van ontdekkingen die je anders waarschijnlijk niet had gevonden omdat je niet bij elkaar over de vloer komt. Uit die gezamenlijkheid denken wij dat er dingen voort gaan komen die anders niet voortgekomen zouden zijn.”

Na een rondleiding door de nieuwbouw, werd met een hapje en drankje bijgepraat met elkaar. We kijken terug op een geslaagde middag. 

Over RDC ADORE

In het duurzame gebouw werken straks toonaangevende kankeronderzoekers en neurowetenschappers samen, om met de meest geavanceerde technologieën en apparatuur nieuwe behandelingen tegen kanker en hersenziekten te ontwikkelen. Het gebouw wordt in de loop van 2024 opgeleverd.

Meer weten over dit project, kijk op: Het gebouw – Stichting Adore (amsterdamumc.nl)

Ook interessant

Piet Meulendijks

Hoe de klaverjasclub van Wim Kuypers sr. zorgde voor Piets 34 jaar trouwe dienst

Lees meer
Nieuws 23 jan 2024
Onthulling bouwbord De Lingeborgh Geldermalsen

Grootschalige renovatie Lingeborgh Geldermalsen gestart

Lees meer
Nieuws 11 jan 2024

Deel dit artikel

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details