Overzicht

Oplevering extra datazaal NorthC Datacenters Rotterdam

Nieuws 05 sep 2023

Op 1 september leverden we datazaal 4 op aan NorthC Datacenters. Deze datazaal maakt onderdeel uit van de in 2021 door Kuijpers gerealiseerde uitbreiding van het datacenter in Rotterdam Zestienhoven. Dit datacenter is voorbereid op de toekomst. Het is modulair en volgens de laatste technieken gebouwd. Nieuwe datazalen worden opgeleverd zodra deze nodig zijn. Zo verbruikt NorthC minder energie. De uitbreiding omvat de elektrotechnische, koeltechnische en beveiligingsinstallaties die op de kritieke bestaande infrastructuur zijn aangesloten.

Kuijpers is specialist in het ontwerpen en realiseren van datacenters. We zijn trots op deze mooie uitbreiding voor NorthC. Hiermee leveren we een belangrijke bijdrage aan de groeiambitie van NorthC zodat het bedrijf de groei van haar klanten kan blijven faciliteren.

Over NorthC Datacenters

NorthC Group exploiteert datacenters in Nederland, Zwitserland en Duitsland. NorthC onderscheidt zich door een sterke lokale aanwezigheid in de verschillende regio’s, kwalitatief hoogwaardige diensten en op maat gemaakte connectiviteits- en hybride cloud-oplossingen. NorthC streeft ernaar om tegen 2030 volledig klimaatneutraal te zijn, gebaseerd op vier duurzaamheidspijlers: 100% groene energie, groene waterstof, optimaal gebruik van restwarmte van datacenters en modulaire bouw.

Ook interessant

adore – website 1

Inspirerende relatiemiddag en projectbezoek Research & Diagnostiek Centrum ADORE

Lees meer
Nieuws 05 mrt 2024
Piet Meulendijks

Hoe de klaverjasclub van Wim Kuypers sr. zorgde voor Piets 34 jaar trouwe dienst

Lees meer
Nieuws 23 jan 2024

Deel dit artikel

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details