Engineer Elektrotechniek

Vacatures Engineer Elektrotechniek

Bij Kuijpers zijn we altijd op zoek naar talentvolle engineers elektrotechniek. Ben jij op zoek naar een prominente kartrekkersrol als engineer elektrotechniek? Samen met jou werken we graag aan onze ambitie: alleen nog energieneutrale en gezonde installaties realiseren voor onze klanten.

Welke engineer elektrotechniek vacature kies jij?

Doordat we in vele werkgebieden en met diverse specialismen actief zijn, hebben we een uiteenlopend aanbod vacatures elektro engineering. We werken voor complexe utiliteitsprojecten zoals ziekenhuizen, musea, schoolgebouwen en datacenters. Ben jij een kei in het vertalen van klantspecifieke eisen en wensen naar een functioneel gedetailleerd ontwerp in Autocad en Stabicad? Dan is de vacature engineer elektrotechniek iets voor jou.

Lijkt bovenstaande toch nog niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem! Naast vacatures engineer elektrotechniek en BIM engineer kun je bij Kuijpers ook terecht als hardware engineer.

Zit jouw droombaan er niet tussen? Bekijk gerust eens alle vacatures elektrotechniek of ons volledige aanbod vacatures!

Over deze kwaliteiten beschik jij

Voor welke elektro engineering vacature je ook kiest, een aantal kwaliteiten breng jij sowieso met je mee. Zo weet jij als geen ander de klantbehoefte te vertalen naar een functioneel ontwerp in een technische omgeving. Hierbij staan een goede balans tussen werkkwaliteit en efficiëntie centraal en communiceer je helder en constructief met collega’s binnen de technische afdeling.

Meer weten over onze engineer elektrotechniek vacatures? Bekijk onderstaand ons actuele aanbod!

Waarom Engineer Elektrotechniek bij Kuijpers?

Omdat werken bij Kuijpers iedere dag weer toffe nieuwe uitdagingen met zich meebrengt! Geef jij de voorkeur aan grote, complexe en/of multidisciplinaire projecten zoals cleanrooms, schoolgebouwen of datacenters of ga je liever aan de slag met onze kortlopende serviceprojecten? We hebben voor ieder wat wils! Je krijgt in ieder geval regelmatig nieuwe uitdagingen voor de kiezen: denk bijvoorbeeld aan aanpassing van de energievoorziening in een ziekenhuis of wijziging van een verlichtingsplan in een museum.

Na een inwerkperiode waarin je vertrouwd raakt met collega's, systemen en werkwijzen van ons bedrijf, werk je zelfstandig binnen een projectteam. Met dit projectteam werk je intensief samen. Betrokkenheid bij het werk, klantgerichtheid en een positieve en collegiale instelling zijn hierbij onze kernwaardes!

Naast een leuke baan bieden we je natuurlijk nog meer:

  • Werken bij een onafhankelijk en financieel sterk familiebedrijf
  • Meer dan 1300 toffe collega’s
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheden
  • Alle ruimte voor opleiding en ontwikkeling.
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
  • Winstdelingsregeling
  • Collectieve verzekeringen
  • Uiteraard een prima salaris!

Even bellen?