Engineer Elektrotechniek

Vacatures Engineer Elektrotechniek

Aan de slag als elektrotechnisch engineer bij een professionele technisch dienstverlener met ruim 1200 medewerkers die met 14 vestigingen zowel landelijk als lokaal betrokken is? Bij Kuijpers zijn we altijd op zoek naar talentvolle engineers elektrotechniek. Meer weten over wat we je te bieden hebben? Lees snel verder!

Welke engineer elektrotechniek vacature kies jij?

Doordat we in vele werkgebieden en met diverse specialismen actief zijn, hebben we een uiteenlopend aanbod vacatures elektro engineering. Ben jij een kei in het vertalen van klantspecifieke eisen en wensen naar een functioneel gedetailleerd ontwerp in Autocad en Stabicad voor complexe elektrotechnische utiliteitsprojecten? Dan is de vacature engineer elektrotechniek iets voor jou. Bereken en modelleer je liever een installatie bestaande uit standaard componenten en complexe samenstellingen in een Bouw Informatie Model? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren als BIM Engineer bij Kuijpers!

Lijkt bovenstaande toch nog niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem! Naast vacatures engineer elektrotechniek en BIM engineer kun je bij Kuijpers ook terecht als lead engineer elektrotechniek of als hardware engineer.

Over deze kwaliteiten beschik jij

Voor welke elektro engineering vacature je ook kiest, een aantal kwaliteiten breng jij sowieso met je mee. Zo weet jij als geen ander de klantbehoefte te vertalen naar een functioneel ontwerp in een technische omgeving. Hierbij staan een goede balans tussen werkkwaliteit en efficiëntie centraal en communiceer je helder en constructief met collega’s binnen de technische afdeling.

Meer weten over onze engineer elektrotechniek vacatures? Bekijk onderstaand ons actuele aanbod!

Zit jouw droombaan er niet tussen? Bekijk gerust eens alle vacatures elektrotechniek of ons volledige aanbod vacatures!

Waarom Engineer Elektrotechniek bij Kuijpers?

Omdat werken bij Kuijpers iedere dag weer toffe nieuwe uitdagingen met zich meebrengt! Geef jij de voorkeur aan grote, complexe en/of multidisciplinaire projecten zoals cleanrooms, schoolgebouwen of datacenters of ga je liever aan de slag met onze kortlopende serviceprojecten? We hebben voor ieder wat wils! Je krijgt in ieder geval regelmatig nieuwe uitdagingen voor de kiezen: denk bijvoorbeeld aan aanpassing van de energievoorziening in een ziekenhuis of wijziging van een verlichtingsplan in een museum.

Na een inwerkperiode waarin je vertrouwd raakt met collega's, systemen en werkwijzen van ons bedrijf, werk je zelfstandig binnen een projectteam. Met dit projectteam werk je intensief samen. Betrokkenheid bij het werk, klantgerichtheid en een positieve en collegiale instelling zijn hierbij onze kernwaardes!

Naast een leuke baan bieden we je natuurlijk nog meer:

  • Werken bij een onafhankelijk en financieel sterk familiebedrijf
  • Meer dan 1200 toffe collega’s
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheden
  • Alle ruimte voor opleiding en ontwikkeling.
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
  • Winstdelingsregeling
  • Collectieve verzekeringen
  • Uiteraard een prima salaris!