Joep van Vroenhoven achter een bureau

Security

Inbraakdetectie

Voor veel gebouweigenaren is een inbraak een grote bron van zorg. Niet gek, want een inbraak kan grote gevolgen hebben. Naast materiële en financiële schade, zowel de waarde van de gestolen goederen als omzetverlies door mogelijk tijdelijke stillegging van je bedrijfsactiviteiten, kan het ook emotionele schade met zich meebrengen. We begrijpen dus als geen ander dat het beschermen van jouw bedrijf of terrein de hoogste prioriteit heeft en ondersteunen hierbij met inbraakdetectie op maat.

Inbraakdetectie als onderdeel van de totale inbraakbeveiliging

Inbraakdetectie is een belangrijk onderdeel van een effectieve inbraakbeveiliging. Want wil je goed beveiligd zijn tegen inbraak, dan is het belangrijk om eventueel gevaar al te signaleren vóór een inbraakpoging. Dit begint vaak al bij de buitenschil door middel van terreinbeveiliging

Onbevoegde personen moeten zodra zij het terrein betreden al direct worden gedetecteerd, bijvoorbeeld door camerabewaking of toegangscontrole. Hierdoor kan snel actie worden ondernomen waardoor een inbraak mogelijk wordt voorkomen.

Alarmering en opvolging met een inbraakalarmsysteem

Mocht een indringer onverhoopt toch je pand betreden dan is het zaak om snel te detecteren en alarmeren om zodoende de schade beperkt te houden. Met inbraakdetectoren als bewegingssensoren of magneetcontacten, die een signaal afgeven als de stand van een deur, raam of poort wijzigt, is een indringer snel gesignaleerd. Vervolgens geeft het inbraakalarm geluidssignalen en gaan sirenes af, die eventueel kunnen worden gecombineerd met flitslicht(en) aan de buitengevel. De alarmmelding wordt vervolgens doorgezet naar de meldkamer en eventueel jouw smartphone.

Een inbraakdetectiesysteem in jouw pand realiseren?

Kuijpers adviseert je graag over de te nemen maatregelen om jouw pand te beveiligen tegen inbraak. Zo kijken we samen naar je wensen maar bijvoorbeeld ook aan welke Borg klasse de inbraakdetectie moet voldoen volgens de verzekering. Deze wordt onder andere bepaald op basis van de waarde van de inboedel. De benodigde Borg klasse bepaalt vervolgens de te nemen maatregelen. Benieuwd wat we kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of bekijk onze referenties

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Harold.

Harold Wijbrandts Directeur safety & security

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details