Meer weten?
Toegangscontrole
Toegangscontrole
Directeur Kuijpers Beveiligingssystemen
Harold Wijbrandts
[javascript protected email address]
Linkedin

Toegangscontrole

Met toegangscontrole bepaalt u wie waar en wanneer toegang krijgt tot uw terrein, parkeervoorzieningen, gebouw en/of specifieke ruimtes binnen uw gebouw. Uw toegangscontrolesysteem is daarmee een belangrijke schakel in uw terreinbeveiliging.

Veelzijdige oplossingen met een toegangscontrolesysteem

Een toegangscontrolesysteem biedt een veelzijdige oplossing voor een aantal situaties. Bovenal helpt het uw bezoekersstroom te beheren, hetgeen een tijdrovende en kostbare klus kan zijn. Daarnaast kan uw toegangscontrolesysteem worden gekoppeld aan uw camerabewaking of inbraakdetectie. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld bezoekers registreren op basis van kentekenherkenning of het inbraakalarm laten afgaan als het toegangscontrolesysteem ongewone activiteit signaleert. Maakt u gebruik van tijdsregistratie? Ook dan is een toegangscontrolesysteem een uitstekend hulpmiddel.  

Elektronische toegangscontrole: van druppel tot kaartlezer of badge

Veel gebouwen en ruimtes worden nog steeds afgesloten en beveiligd door middel van een sleutelslot. Dit brengt een aantal risico’s met zich mee. Zo kunnen sleutels verloren gaan, gestolen worden of ongewenst worden bijgemaakt, waardoor onbevoegden mogelijk toegang krijgen tot uw pand. Resultaat is dat u uw sloten en sleutels moet vervangen, met alle inspanning en bijbehorende kosten .

Als u kiest voor Kuijpers zijn bovenstaande situaties verleden tijd. Wij installeren desgewenst elektronische toegangscontrolesystemen. Denk hierbij aan toegang door middel van een druppel, pasje, code of badge. Elke medewerker krijgt een persoonsgebonden pasje, badge of druppel waardoor u precies weet wie waar en wanneer een bepaalde ruimte betreedt. Wilt u een extra laag van beveiliging aanbrengen? Dan kunnen wij u ook ondersteunen op het gebied van biometrische toegangscontrole. Voorbeelden hiervan zijn toegang op basis van gezichtsherkenning, irisscan, vingerafdrukken enzovoorts.

Uw bedrijf beveiligen met toegangscontrole?

Wacht niet langer, maar schakel de expert in. Wij bekijken samen met u wat uw wensen zijn en welke toegangscontrole oplossing hier het beste op aansluiten. We werken integraal en multidisciplinair waardoor we u van A tot Z kunnen ontzorgen; van ontwerp tot daadwerkelijke realisatie. Direct aan de slag? Neem contact met ons op of bekijk onze referenties!

Onze referenties