Overzicht

Kuijpers Talks #1 | Verduurzaming maatschappelijk vastgoed

Events 02 mrt 2021

In 2021 viert Kuijpers zijn 100-jarig bestaan en wie jarig is trakteert. Ter ere van ons jubileumjaar organiseren we daarom gedurende het jaar een aantal interactieve talkshows: Kuijpers Talks. Inspirerende kennisevents waarmee we samen met onze tafelgasten ingaan op maatschappelijke onderwerpen die er toe doen. Zoals de verduurzaming van maatschappelijk vastgoed, en gemeentelijk vastgoed in het bijzonder.

Kuijpers Talks #1 | Hoe je maatschappelijk vastgoed wél kunt verduurzamen.

Vanuit een fantastische pop-up studio in het Noordbrabants Museum maken we een online uitzending gericht op de verduurzaming van maatschappelijk vastgoed. Gepassioneerde vakmensen uit de hele keten die een uitgesproken visie hebben op verduurzaming van maatschappelijk vastgoed schuiven aan bij presentator Patrick Nederkoorn en Aukje Kuypers.

U bent van harte uitgenodigd om op maandag 29 maart van 12.00 uur – 13.00 uur via een livestream deel te nemen aan de Kuijpers Talks. Na afloop van de online talkshow bieden we de mogelijk om deel te nemen aan verdiepende break-out sessies over actuele praktijkcases.

Klik hier om de uitzending terug te kijken.

Onze gasten | Inspirerend en veelzijdig

Bij het samenstellen van ons programma hebben we uiteraard nagedacht over een tafelschikking die past bij een 100-jarig jubileum. Gepassioneerde vakmensen uit de hele keten die een uitgesproken visie hebben op verduurzaming en daarin een bepalende rol spelen. 

Stuk voor stuk gasten die vanuit hun jarenlange kennis en ervaring een sterke inhoudelijke bijdrage kunnen leveren aan Kuijpers Talks.

Programma | Inhoudelijk en afwisselend

Hoe geven we integraal invulling aan de verduurzamingsambitie binnen het domein van maatschappelijk vastgoed? Welke rol spelen tijdsdruk, beperkte financiële middelen en de beschikbare kennis en kunde?

Door alle schakels uit de keten samen te brengen – van klant tot overheid en van architect tot partners in de realisatie – ontstaat een bijzondere dynamiek. In een online uitzending belichten we onder begeleiding van ervaren tafelheer Patrick Nederkoorn en samen met Aukje Kuypers, de verschillende perspectieven op ons vraagstuk.

Videoboodschap Doekle Terpstra, voorzitter Techniek Nederland
In deze video licht presentator Patrick Nederkoorn een tipje van de sluier op van de verschillende tafelgasten die bij hem en Aukje Kuypers aanschuiven.

Ook interessant

Feestelijke opening gebouw vol energie

Gebouw vol Energie is officieel geopend!

Lees meer
Events Nieuws 26 mei 2023
Projectexcursie klanten

TERUGBLIK | Projectexcursie Gebouw vol Energie

Lees meer
Events Nieuws 26 jan 2023

Deel dit artikel

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details