Overzicht

TERUGBLIK | projectexcursie bouwplaats provincie Zuid-Holland

Nieuws 24 mrt 2022

We naderen de oplevering van de renovatie en verduurzaming van het hoofdgebouw van de Provincie Zuid-Holland. Een mooi moment om onze relaties uit te nodigen voor een projectbezoek!

Dank aan Richard Schipper (Provincie Zuid-Holland), Hans Goverde (Kraaijvanger Architects) en Alexander Hesling (Kuijpers), voor jullie toelichting op dit prachtige project.

Het hoofdgebouw van de Provincie Zuid-Holland in Den Haag wordt gerenoveerd en verduurzaamd. Het betreft gebouw C van het complex aan het Zuid-Hollandplein, met een oppervlakte van circa 16.000m2 BVO. Het gebouw is in 1975 opgeleverd en vraagt om modernisering. De renovatie leidt tot een energieneutraal gebouw. Daarmee geeft het project invulling aan de ambitie van de provincie om al haar gebouwen klimaatneutraal te maken, in lijn met de ‘Green Citydeal EnergieRijk Den Haag’. Kuijpers realiseert als hoofdaannemer deze duurzame renovatie in samenwerking met Kraaijvanger Architects, DGMR en Valstar Simonis. We zijn verantwoordelijk voor zowel bouw als techniek, inclusief 15 jaar onderhoud.

> Klik hier voor meer projectinformatie

Ook interessant

Piet Meulendijks

Hoe de klaverjasclub van Wim Kuypers sr. zorgde voor Piets 34 jaar trouwe dienst

Lees meer
Nieuws 23 jan 2024
Onthulling bouwbord De Lingeborgh Geldermalsen

Grootschalige renovatie Lingeborgh Geldermalsen gestart

Lees meer
Nieuws 11 jan 2024

Deel dit artikel

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details