Quality Services

Heeft u behoefte aan een cleanroom, laboratorium, bereidingsapotheek, datacenter, tech-omgeving of complete faciliteit? Met de experts van Kuijpers Quality Services krijgt uw project een vliegende start én een goed vervolg.

Quality assurance en quality control zijn essentieel om de kwaliteit van uw processen, faciliteit én eindproduct optimaal te waarborgen. Om in de wereld van kwaliteit een nog betere partner te zijn, kunt u vertrouwen op Kuijpers-specialisten met decennialange ervaring aan klantzijde in onder meer pharma en healthcare. Omdat zij zelf hebben ervaren hoe eindgebruikers processen uitvoeren, adviseren zij als geen ander over bouwmogelijkheden die haarfijn aansluiten op uw proces. Hiervoor maakt het geen verschil of u een gerenommeerde partij bent of een start-up.

Ons team onderscheidt zich in de wereld van Quality Services door uitgebreide kennis over engineering en bouw van controlled environments te verbinden met daadwerkelijke praktijkkennis over complexe klantprocessen, kwaliteit en compliance.

Uw proces centraal

Bij de realisatie of aanpassing van uw faciliteit leggen we het proces en de eisen in de beginfase goed vast. Iets waarvan u tijdens de werkzaamheden en zeker tijdens het gebruik van uw faciliteit de vruchten plukt. Ook brengen we samen eisen, risicofactoren en regelgeving snel in kaart en faciliteren we u met duidelijke documenten voor procesvalidatie en performance qualification. Wilt u tijdens het engineeringstraject toch iets aanpassen? Dan kunt u vertrouwen op onze aanpak van project change control. Indien gewenst ondersteunen we u ook volledig bij de opzet van een eigen kwaliteitssysteem of zelfs een hele kwaliteitsafdeling. Een waardevolle extra voor start-ups en voor organisaties die kennis of resources missen op dit gebied.

Meer weten?

Wilt u vanaf het prille begin kunnen rekenen op een inhoudelijke gesprekspartner die niet alleen technisch vakbekwaam is, maar ook precies aanvoelt hoe u de faciliteit optimaal indeelt? Een klankbord dat dezelfde taal spreekt als u en gemakkelijk kan schakelen met zowel het bouwteam, het MT als uw mensen op de werkvloer? Een expert die compliancy garandeert en vanuit gericht risk management kan uitleggen waarom bepaalde zaken juist overbodig zijn? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Het team van Quality Services neemt de mogelijkheden graag met u door.

Meer weten?