WKO

Kuijpers is specialist in duurzaamheid. Het is dan ook onze ambitie om de hoeveelheid fossiele brandstoffen terug te dringen. Een manier om dat te doen is door middel van warmte-koudeopslag. Warmte-koudeopslag verwarmt en koelt uw pand op een duurzame manier, door middel van energie tijdelijk op te slaan in de bodem. Daarmee wordt uw pand verwarmd of gekoeld op een duurzame manier.

Bekijk hier de werking van een wko systeem:

Uw WKO installatie in topconditie met prestatiebewaking

Ontwerp en realisatie zijn belangrijke eerste stappen naar een goede energievoorziening, maar deskundig beheer is een essentiële vervolgstap. Met monitoring op afstand bewaakt en verbetert Kuijpers de prestaties van uw installatie. Zo voldoet u aan uw wettelijke verplichting én behaalt u voordeel voor uw eigen organisatie.

Maximaal rendement uit uw WKO systeem

Helaas presteert meer dan 70 procent van alle bestaande wko installaties in Nederland ondermaats. Gevolg zijn hoge energiekosten, onderhoudskosten, verlies van comfort en onbalans in de bodem. Dit betekent dat beloofde besparingen in de praktijk niet behaald worden, klimaatklachten optreden of dat een wko systeem zelfs niet voldoen aan wet- en regelgeving.

Daarom bieden wij de Prestatiegarantie: we ontzorgen u volledig. Met vakkundig beheer, onderhoud en monitoring en garanderen we dat uw wko installatie optimaal presteert.

Volledige ontzorging in uw WKO realiseren? Neem dan direct contact op voor meer informatie!

Kuijpers heeft het gebruik van warmte-koude opslag al op vele plaatsen toegepast. Benieuwd naar wat we voor andere bedrijven hebben gerealiseerd? Bekijk onderstaand een selectie van onze wko-referenties: