Overzicht

Nieuwbouw logistiek centrum Würth Nederland officieel opgeleverd

Nieuws 03 nov 2023

Op 2 november 2023 was de officiële oplevering en overdracht van de nieuwbouw van het logistiek centrum van Würth Nederland in ’s-Hertogenbosch. Dankzij de fijne samenwerking in het bouwteam met Architectenbureau DeTwee Snoeken, Adviesbureau Sweegers en de Bruin, Adviesbureau Tielemans en Bouwbedrijf Berghege kunnen we terugkijken op een succesvol jaar.

De nieuwbouw van het logistiek centrum is voorzien van een warmte-koudeopslag (WKO) die is gekoppeld aan onze ‘Next‘. Deze modulaire energieopwekkingsinstallatie zorgt voor het verwarmen en koelen van de nieuwbouw. In combinatie met zonnepanelen zal de nieuwbouw CO2 neutraal zijn. In de toekomst zal Würth Nederland het huidige gebouw ook hierop aansluiten om zo volledig aardgasloos te zijn.

Over Würth

De Würth-Groep is wereldmarktleider op het gebied van handel in montage- en bevestigingsmaterialen. Zij bestaat momenteel uit meer dan 400 ondernemingen in meer dan 80 landen en biedt werk aan meer dan 85.000 medewerkers. Hiervan zijn er ongeveer 40.000 werkzaam in de direct sales. In 2022 was de omzet van de Würth-Groep 19,95 miljardeuro.

Pieter van Hout – Directeur Projecten Zuid

“Kuijpers is vaste partner van Würth op gebied van techniek. Door het partnerschap én jarenlange samenwerking, hebben we ons gekwalificeerd om toe te treden tot het bouwteam. Binnen het bouwteam hebben we vol enthousiasme het voorlopig ontwerp van de werktuigkundige- en elektrotechnische installaties doorontwikkeld naar een technisch ontwerp. Kuijpers is trots om dit mooie gebouw te voorzien van een duurzame oplossing.”

Ook interessant

Toon Gruyters

Als je de juiste Toon vindt, is heel het leven muziek

Lees meer
Nieuws 23 nov 2023
Social award voor David van der Laan

David van der Laan krijgt social media award

Lees meer
Nieuws 13 nov 2023

Deel dit artikel

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details